Derfor skal du bruge kreditkort på ferien

Stresser du med pengeforbruget, når du er på ferie? Det er muligt at gøre det enkelt. Brug kreditkort for eksempel. Det er ikke uansvarligt – bare smart.

På ferie skal du både slappe af og få nye og spændende oplevelser. Stress og bekymringer er ganske enkelt rigtigt dårlige rejsekammerater.

Derfor kan det være en stor fordel at gøre ferien så enkel, du kan. På den måde kan du nemlig bedre lægge mærke til omgivelserne, vejret og vandet - og få mest ud af ferien. Kreditkortet gør ferien mere simpel og er dermed et greb, som kan øge rejseglæden og minimere stress.

Er du skeptisk over for at feriere på kreditkortet? Vi er så vant til Dankortet herhjemme, at det at bruge kreditkortet kan føles risikabelt. Men at bruge kreditkort på ferien er slet ikke så tosset endda – bare smart. Herunder præsenterer vi 5 grunde til, at kreditkort gør ferien tryggere og mere overskuelig.

Vores kreditkort klare både de uforudsete udgifter og de ekstra fornøjelser.
Læs mere om vores kreditkort her. 

1. Beskytter dig mod svindlere

Skal du på storbyferie, tilbringe langsomme dage på en solfyldt strand eller backpacke på små, snoede vandreruter?

Uanset hvad du vælger, kan du være uheldig og blive svindlet eller få dit kort skimmet, hvor kriminelle ved hjælp af udstyr aflurer dit korts magnetstribe og måske endda aflurer din pinkode med et lille kamera.

Skulle det ske, kan du være glad for, at du har brugt kreditkort. Kreditkortet trækker nemlig ikke pengene direkte fra din konto. Dermed får svindlerne ikke adgang til dine penge. Bliver du snydt, skal du kontakte din bank, hvor du kan få hjælp til at løse problemet.

2. Glem hævegebyrer

At gå rundt med for mange kontanter er både upraktisk og en anledning til nervøsitet. Alligevel er det ofte praktisk at have lidt kontanter tilgængelige. Du skal have lokal valuta til drikkepenge på den lille hyggelige café på hjørnet – eller når du skal hjem i en lokal taxa.

Med et Santander Red Visa kan du hæve gebyrfrit i næsten én million hæveautomater verden over.
Læs mere om vores kreditkort her. 

3. Ekstra lommepenge

Kommer du forbi tøj og sko, som er billigere end i Danmark, eller gadgets, som simpelthen ikke findes herhjemme? Så er det surt, hvis feriebudgettet ikke slår til, og vældig smart at have et kreditkort tilgængeligt. Når du betaler med kreditkort fra Santander, har du op til 45 dages rentefri kredit. Du har med andre ord ganske god tid til at få betalt den fede jakke eller de seje sko, du har købt. Husk bare at skrive det i kalenderen, hvornår fakturaen skal betales.


Kreditkort fra Santander giver dig adgang til 44 millioner  brugssteder over hele verden, og når terminalen er tilknyttet Visa, betyder det, at den er autoriseret af netop Visa. Det giver dig en tryghed. Du får nemlig hjælp, hvis du skulle blive svindlet.

4. Fuldt overblik på mobilen

Mobilen er stort set altid med på ferien. Den har kamera, alle dine kontakter og et helt underholdningscenter på ét og samme sted. Men den kan også være din revisor.

Gebyrfri Visa fra Santander giver dig mulighed for at tjekke saldoen på mobilen og på nettet når som helst og hvor som helst. Du har fuldt overblik over forbruget og kan hele tiden tjekke, hvordan dine køb påvirker feriebudgettet.

5. Hjælp når du har brug for det

Hvad gør du, hvis du er meget uheldig, mister kortet og ikke har en halv euro i kontanter, mens du er afsted på ferien? Sker der noget, mens du er på ferie, så skal du kontakte Santander. Du får automatisk et nødkort helt gratis, som du kan bruge resten af opholdet. Så vil du fortsat have muligheden for at nyde resten af ferien.


Hyg dig, men vær smart

På ferien er det let at blive revet med, men brug dine penge med omhu. Så undgår du en ærgerlig bismag, når rejsen er slut, og du skal betale regningen. Husk at gemme dine kvitteringer undervejs. Dem sammenligner du med fakturaerne for kreditkortet, når du kommer hjem.