Santander Red - dit nye kreditkort

Vores kreditkort klarer både de uforudsete udgifter og de ekstra fornøjelser - på ferien og i hverdagen.

Illustration av ett rött bankkort
Check mark

Vælg kreditgrænse

Vælg en kreditgrænse fra 10.000 og op til 50.000 kr.

Check mark

Indtast oplysninger

Ansøg med MitID, og få svar med det samme.

Check mark

Vi sender kortet

Vælg din PIN-kode, og modtag kreditkortet inden 10 hverdage.

Kom i gang med dit Santander Red

Santander Red tilbyder

 • Op til 45 dages rentefri kredit ved køb
 • Ingen oprettelsesgebyrer eller årlige gebyrer
 • Hæv kontanter i udlandet uden at betale én krone i gebyr til Santander

Priseksempel:
Priseksempel med et samlet kreditbeløb på 20.000 kr.
Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 18,95% ÅOP 18,95%. Samlede kreditomkostninger 3.496 kr. Samlede tilbagebetaling 23.496. Min. indbetaling 3% af saldoen, min. 150 kr. pr. md. er ikke medtaget i beregningen. Forudsætter betaling via betalingsservice. Fortrydelsesret 14 dage.

Se priser og gebyrer for kreditkort her.

Fordele med kreditkortet

 • Vælg din egen PIN-kode
 • Anvend vores kreditkort med Apple Pay og MobilePay
 • Betal kontaktløst der hvor det understøttes
 • Få overblik med My Cards app
 • Mulighed for rabatter i Santander Shop på kendte mærkevarer via Santanders månedlige nyhedsmail

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Oftest stillede spørgsmål om Santander Red

Hvem kan ansøge?

Før du kan ansøge om kredit, skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret. Derudover må du heller ikke have foretaget udlæg i bolig eller køretøj, hvis du har et ønske om at erhverve dig et af vores kreditkort.

Der stilles samtidig et minimumskrav til din årlige indtjening, som du skal kunne leve op til, før du kan blive godkendt til Santander Red.

Din årlige indkomst skal være over 200.000 kr., og vi foretager altid en individuel kreditvurdering, inden vi godkender og bevilger dig et kreditkort.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få vores kreditkort eller ej, kan du vælge at ansøge om det her på siden – du vil modtage svar med det samme.

Du er også velkommen til først at kontakte os, hvis du gerne vil høre lidt mere om selve anskaffelsesprocessen af vores kreditkort.

Du kan altid ringe til vores kundeserviceafdeling på 70 25 25 02, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi har åbent alle hverdage mellem klokken 10 til 16, og vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Vi går ekstremt meget op i, at du får dig en god oplevelse hver gang du handler med os eller blot søger svar. Derfor ønsker vi ikke, at du tøver med at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om noget.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Når du har indsendt din ansøgning om et Santander Red kreditkort, får du svar inden for 4 timer i vores åbningstid på den mailadresse, du har angivet i ansøgningsskemaet.

Du kommer derfor ikke til at vente længe på svar. Hos Santander Consumer Bank går vi meget op i din tilfredshed, og derfor stræber vi altid efter at behandle din ansøgning om kreditkort så hurtigt som muligt.

Hvornår modtager jeg mit kreditkort?

Hvis din ansøgning om et kreditkort bliver godkendt, modtager du en kreditaftale, som du kan underskrive med MitID og returnere med det samme. Derefter vil du blive bedt om at uploade en tydelig kopi af et billede-ID (pas, kørekort eller lignende).

Du vil modtage dit nye Santander Red kreditkort indenfor 14 dage.

Kan jeg selv vælge PIN-kode til mit nye kreditkort?

Ja, du kan selv vælge din PIN-kode. 24 timer efter vi har modtaget din ansøgning om et kreditkort, sender vi dig en e-mail, hvor vi beder dig vælge din egen PIN-kode.

Hvis du ikke vælger din egen PIN-kode, vil du automatisk få en tilsendt af os.

Har jeg fortrydelsesret?

Med Santander Red kreditkort får du automatisk 14 dages fuld fortrydelsesret. Det betyder automatisk, at du helt uforpligtende kan afprøve vores kreditkort, før du beslutter dig for, om du vil beholde det.

Hvis du indenfor 14 dage når frem til en beslutning om, at du ikke vil fortsætte med at bruge dit Santander Red kreditkort, kan du til enhver tid lukke det igen. Dette kan du frit gøre uden at skulle betale renter og gebyrer.

Du skal til gengæld være opmærksom på, at du naturligvis stadigvæk skal tilbagebetale, hvad du har brugt af kreditten på dit kort. Hvis du ikke har nået at bruge nogle penge på kortet, vil du derfor ikke skulle tilbagebetale noget som helst.

Kan jeg have flere kort?

Det er kun muligt at have et kort af hver korttype.

Hvordan forhøjer jeg min kredit på mit kreditkort?

Hvis du ønsker en ændring i beløbet på dit kreditkort, skal dit eksisterende kreditkort indfries. Du skal være opmærksom på, at behandlingstiden på dette er tre hverdage. Herefter kan du indsende en ny ansøgning med dit ønskede beløb på dit nye kreditkort.

Safe Extra

Safe Extra er for dig som har et kreditkort hos Santander og gerne vil være dækket, hvis der skulle opstå pludselig sygdom, arbejdsløshed eller dødsfald.

AcceptCard

Dit AcceptCard Visa er ikke bare et kreditkort, men det giver dig også mulighed for at få en masse rabatter og fordele.

My Cards

Med My Cards har du følgende tjenester til rådighed:

 • Kortoversigt
 • Tilgængelig rådighedsbeløb
 • Transaktionsoversigt

Sikker nethandel

For at minimere risikoen for kortmisbrug indføres der nye krav til, hvordan du godkender dine kortbetalinger, når du handler online.

Sådan får du Santander Red - dit nye kreditkort

For at få et kreditkort hos Santander skal du sende en ansøgning, og du skal igennem en individuel kreditværdighedsvurdering.

Ansøgningen om Santander kreditkort sker digitalt lige her på siden, hvor du med dit MitID og nogle få ekstra spørgsmål giver den nødvendige information til os. Du får svar med det samme, og derefter kan du underskrive din kreditaftale elektronisk med MitID.

Vores Santander Red tilbyder:

 • Op til 45 dages rentefri kredit ved køb
 • Ingen oprettelsesgebyrer eller årlige gebyrer
 • Hæv kontanter i udlandet uden at betale én krone i gebyr til Santander

Dine mange fordele med kreditkortet:

 • Vælg din egen PIN-kode
 • Anvend alle kreditkort med Apple Pay og MobilePay
 • Betal kontaktløst, hvor det understøttes
 • Få overblik med My Cards appen
 • Unikke tilbud og rabatter gennem vores fordelsprogram
 • Hæv udenlandsk valuta uden gebyrer

Sådan kommer du i gang med dit kreditkort

Før du kan ansøge om et kreditkort, skal du være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Derudover må du heller ikke have foretaget udlæg i hverken bolig eller køretøj, hvis du ønsker at anskaffe dig et af vores kreditkort.

Dertil stiller vi også et minimumskrav til din årlige indtjening, som du skal kunne leve op til, før du kan blive godkendt til Santander Red.

Din årlige indkomst skal være over 200.000 kroner før skat, og inden vi godkender og bevilger dig et kreditkort, så foretager vi en individuel kreditværdighedsvurdering.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre lidt mere om selve anskaffelsesprocessen af vores forskellige kreditkort, så du kan få det bedste kreditkort til dine behov.

Vi er interesseret i, at du får dig en god oplevelse, hver gang du handler med os, eller hvis du blot søger svar. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til, hvilket kreditkort, der passer til dig.

Hvad er vores AcceptCard?

AcceptCard er et fleksibelt Visa-kreditkort, som har eksisteret siden 1995 på det danske marked. Med den nye Visa-funktion kan du nu bruge kortet i stort set hele verden, og kortet er derfor din ideelle rejsepartner. Du kan læse mere om AcceptCard her.

Du kan bruge dit Visa-kort i dagligdagen og på ferien og overalt i verden. . Dette kreditkort giver dig således masser af økonomisk fleksibilitet. For du kan modtage vores AcceptCard, må du dog ikke være registreret i RKI eller et andet kreditoplysningsbureau. Din årlige indkomst skal også være over 200.000 kroner før skat.

Få det fulde overblik med Santander My Cards

Hvis du er interesseret i at få det fulde overblik over dine kreditkort, hvor du også kan se, hvor mange penge du har til rådighed, så kan Santander My Cards være en god mulighed for dig.

Vi udvikler hele tiden My Cards, og vi introducerer løbende nye funktioner i appen. My Cards er kun tilgængelig for privatkunder i Danmark med kreditkort i Santander - det vil sige Santander Red og AcceptCard.

Kom i gang med Apple Pay

Har du et kreditkort fra Santander? Og bruger du også en iPhone? Så kan du få adgang til Apple Pay. Det er let og ligetil at komme i gang.

Apple Pay er en betalingsapp, som bruger det kreditkort, som du har registreret i din såkaldte Apple Wallet. For at komme i gang med Apple Pay, skal du således sørge for at lægge dit kreditkort ind i Wallet-appen på din iPhone.

Med Apple Pay behøver du ikke at finde kreditkortet frem, når du skal betale i fysiske butikker. Du slipper endda helt for at have kortet med, og det betyder, at dit kort ikke kan blive stjålet. Der er heller ikke nogen, som kan aflure dine kortoplysninger eller din kode.

Hvis du har dit kreditkort i Wallet-appen på din iPhone, så bliver alle kortoplysningerne automatisk krypterede. Det betyder, at selv om du mister din telefon, så behøver du ikke at spærre dit kort.

Altid sikker nethandel med 3D Secure

For at minimere risikoen for kortmisbrug bliver der løbende indført nye krav til, hvordan du skal godkende dine køb, når du anvender dine kreditkort til onlinehandel. Kravene fungerer som en ekstra grad af sikkerhed, der skal beskytte dig som kunde. Dette sker som følge af reglerne inden for EU's direktiv kaldet PSD2.

Hos Santander er dit kreditkort automatisk tilkoblet 3D Secure. Når du bruger dit kreditkort online, bliver du således mødt af et pop-up vindue, hvor du skal godkende din betaling.

Reglerne gælder for alle banker og forhandlere i EU. Det betyder, at vi som bank er forpligtet til at afvise de transaktioner, der ikke lever op til de nye EU-regler. Læs mere om sikker nethandel her.