Sponsorater

I Santander har vi en lang historie indenfor sponsorering. Vi har støttet verdens største fodboldligaer såvel som små lokale hold. Sponsorering har været og vil være en stor del af Santanders synlighed, men også vores måde at gøre en forskel på.


For os er det vigtigt at arbejde aktivt med sport over en bred front, da det giver sundhedseffekter, som er betydningsfulde for vores samfund. Vi fokuserer derfor vores sponsorindsats på at støtte mennesker, arrangementer og organisationer, der inspirerer mange mennesker til at dyrke motion og have en sund livsstil.

Illustration av en fotbollsspelare i röd tröja

Scuderia Ferrari

Santander vender tilbage til Formel 1 som den nye partner for Scuderia Ferrari. I løbet af partnerskabet vil Santander tilbyde Scuderia Ferrari en bred vifte af løsninger for at understøtte holdets bestræbelser på at blive CO2-neutral i 2030. Bankens logo vil være fremtrædende på holdets biler, racerdragter og kasketter.

Santander Cup

Santander har siden 2015 været stolt hovedsponsor af den hæderkronede danske pokalturnering i håndbold for både damer og herrer, som i dag hedder Santander Cup.

En Svensk Klassiker

I Sverige har Santander siden 2016 været hovedsponsor af En Svensk Klassiker. I 2019 lancerede Santander sammen med En Svensk Klassiker serien #MinKlassiker, hvor fire personer coaches af skilegenden Johan Olsson og triatleten Annie Thorén gennem fire motionsløb: 90 km skiløb, 300 km cykling, 3 km svømning og 30 km langrend.

Det norske fodboldforbund

Kærligheden til fodbold starter ofte i den tidlige alder. Vores sponsorat i Norge fokuserer på 3 vs. 3 ligaer, hvilket vil sige, at vi, sammen med det norske fodboldforbund, arrangerer 3 mod 3 fodboldturneringer for 6-7-årige i hele Norge. Målet er at få børn til at røre sig gennem et sjovt spilformat.

I Santander er vi stolte af at være en del af dette initiativ, som vi tror vil hjælpe endnu flere af de små til at se, hvor sjov fodbold er.