Sæt helbredet i fokus

Undgå ventelister

Op til 10 kiropraktor behandlinger

Sæt dit helbred i centrum

Med en Sundhedsforsikring sætter du dit helbred i centrum og sikrer dig, at du kan få behandling hurtigt og effektivt, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Du vælger selv, hvor du vil undersøges, behandles eller opereres, og er uafhængig af eventuelle ventelister.

Forsikringen tilbydes i samarbejde med Topdanmark.

Pris

Du får alle fordelene med Sundhedsforsikring
Pr. md. for 1 person
Sundhedsforsikring 149 kr.

 

Spørgsmål og svar

 • Har jeg fortrydelsesret?

  Ja. Hvis du fortryder at have tegnet forsikringen, kan du annullere den i op til 30 dage efter modtagelsen af forsikringsbeviset. Det gør du ved at henvende dig mundtligt eller skriftligt til:

  Santander Consumer Bank
  Stamholmen 149, 5.
  2650 Hvidovre
  Tlf. 70 26 25 02

  Eller sende en mail til vores kundeservice på kundeservice@santanderconsumer.dk

 • Hvad koster Sundhedsforsikring?

  Du får alle fordelene med Sundhedsforsikring for kun 149 kr. om måneden pr. person. Bemærk: Der opkræves en afgift til staten på alle skadesforsikringer på 1,1% af præmien. 

 • Hvem kan tegne Sundhedsforsikring?

  Du kan tegne en Sundhedsforsikring, hvis du er mellem 18 og 60 år. Du behøver ikke være kunde for at kunne tegne forsikringen. Forsikringen dækker dig til udgangen af den måned du fylder 65 år, selvom dit engagement er afviklet. Hvis du tegner en forsikring med din ægtefælle og bor på samme adresse, er børn under 21 år gratis dækket af forsikringen.

  Bemærk at denne forsikringstype også udbydes af andre forsikringsselskaber. Du skal derfor være opmærksom på, om du allerede har en lignende forsikring og dækning hos et andet forsikringsselskab.