Et godt sted at arbejde

 

Empati, forståelse for forskelle og indstillingen til, at vi er stærkere sammen end alene, er nøgleord, når vi søger efter nye kollegaer i Santander.


I Santander Consumer Bank tror vi på, at vi er stærkest sammen. Vi skal kunne det, som kunderne efterspørger, vi skal løfte sammen, og vi skal have viljen til at være de bedste. Vi ansætter mennesker, som er kompetente og kollegiale – nogen som gør andre gode i deres selskab.

I 2018 blev vi kåret til Danmarks 8. bedste mellemstore arbejdsplads. Vores målsætning er at forbedre placeringen allerede næste år igennem udvikling af ledere og medarbejdere samt implementering af initiativer, der gør Santander Consumer Bank til en endnu bedre arbejdsplads.

Hør hvad vores kollegaer siger om at arbejde i Santander Consumer Bank

Ledige stillinger

Vi er altid på jagt efter de bedste og dygtigste medarbejdere, så søg meget gerne vores ledige stillinger.

LinkedIn

Følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn og få besked om ledige stillinger og meget andet. ​

 

 

Mulighederne for udvikling er mange

 

Santander Consumer Bank er en virksomhed, hvor der er mulighed for karriereudvikling både i Norden og internationalt bl.a. gennem et globalt talentprogram. Hør Mark fortælle om hans oplevelse med at arbejde på vores globale hovedkontor i Madrid, som en del af hans deltagelse i det globale talentprogram Mundo, i videoen her.