Energi Plus

Lån til energiforbedringen af din bolig, og modtag en energirapport, som giver dig forslag til konkrete energirenoveringer med tilhørende overslagspriser og fremtidige besparelser.

Hus med solceller på taget
Illustration av ett ljusgult hus
Check mark

Energirapport

Få forslag til konkrete energirenoveringer med tilhørende overslagspriser og fremtidige besparelser.

Check mark

Renten

Lån penge til energirenoveringen af din bolig til en variabel rente på pt. 5,95%

Check mark

Minimer dit energiforbrug

Foretag energiforbedringer af din bolig, som minimerer dit energiforbrug og dermed din energiregning.

Skal du energirenovere din bolig?

Du har et valg, om hvordan du vil leve og bo. Et valg om hvilket aftryk din bolig skal sætte på budgettet og på klimaet. Skifter du olie og gas ud med sol og vind? Sætter du nye vinduer i? Eller skruer du bare ned for varmen og tager lidt mere tøj på?

Find svaret med Santanders energiberegner, og få konkrete forslag til, hvad der bedst kan betale sig i din bolig. Så kan du lettere træffe et valg, der føles rigtig for dit hjem, din økonomi og vores fælles fremtid. 

Et Energi Plus lån er til dig, som har eget hus, ejerlejlighed eller sommerhus og ønsker at energirenovere din bolig.

Hvorfor er det en god ide at energirenovere?

Det kommer selvfølgelig an på din boligs tilstand, men en del af energiforbruget vil gå til spilde i din bolig, og derfor handler det om at minimere dette spild. Jo højere dit forbrug er, jo mere går det ud over din økonomi og ud over miljøet. 

Der er flere grunde til at energirenovere:

 • Du får en mindre energiregning.
 • Du får bedre komfort og indeklima.
 • Dit klimaaftryk bliver mindre.
 • Dit hus kan potentielt få et bedre energimærke, og det er penge værd.

Santander præsenterer Energi Plus

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally

Tag klimatemperaturen på din bolig, og se hvor mange penge du kan spare i fremtiden

Santander og Domutech giver dig mulighed for at få en unik energirapport for din ejendom, som indeholder forslag til konkrete energirenoveringer med tilhørende overslagspriser og fremtidige besparelser.

Derfor skal du vælge Energi Plus hos Santander

Når du optager et lån til en energibesparende renovering, kan den resulterende besparelse på din energiregning måske være med til at finansiere en del af tilbagebetalingen af lånet.

Årsagen til dette er, at energirenoveringen har potentiale til at spare dig for mange penge på din energiregning, som så kan bruges til at dække nogle af udgifterne til dit lån til energirenovering.

En energirenovering af din bolig kan således meget vel blive til en god investering for dig. Samlet set kan den besparelse, du opnår ved en lavere energiregning, være større end udgifterne til energirenoveringen, afhængig af størrelsen på den energiregning. Du kan læse mere om, hvorfor et lån til energirenovering er en god idé her.

Hvilke dele af din bolig er bedst at energirenovere?

Hvad der vil give det bedste resultat alt i alt til energirenoveringer i dit hjem, er ofte forskelligt fra bolig til bolig. Men der er to vigtige faktorer at overveje for dig som boligejer for at få mest muligt ud af din energirenovering, nemlig din boligs varmeforsyning og isolering. 

Der er flere forskellige vinkler at overveje, når du skal afgøre, hvad der vil give det bedste resultat for dig. Hvis dit hjem er koldt, kan en energirenovering være med til at forbedre det. Indeklimaet kan også forbedres, så du kan få en lavere energiregning og gøre dit hjem mere værd.

Især i ældre boliger med elopvarmning eller oliefyr kan der være meget at vinde med hensyn til komfort, indendørs luftkvalitet og besparelser ved at lave nogle få energiforbedringer.

Kan det betale sig med et lån til energirenovering?

Det er en god idé at sammenligne omkostningerne ved lånet med de potentielle besparelser ved energirenoveringen. Du kan se på, hvor meget du kan spare på din varmeregning hver måned efter energirenoveringen. Det kan du så sammenligne med det beløb, du betaler hver måned for dit lån til energirenovering.

Hvis du for eksempel betaler 1.000 kroner om måneden for et lån til energirenovering, men sparer 600 kroner om måneden på din varmeregning, så vil det kun koste dig 400 kroner om måneden at få lavet energirenoveringen. Når du har betalt energilånet af, sparer du stadig de 600 kroner om måneden på din varmeregning. Du kan læse mere om, hvad det koster at låne til boligforbedringer her.

Find dit nye energilån til energirenovering hos Santander

Hos Santander kan du bruge vores Energi Plus lån til at foretage forskellige energibesparende tiltag, så du kan gøre din bolig mere energivenlig. Det kan blandt andet gælde disse mange muligheder:

 • Anskaffelse af energirigtige hvidevarer
 • Efterisolering
 • Brug af alternative energikilder som solceller og jordvarme
 • Brug af varmepumper
 • Udskiftning af kedelanlæg
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Nyt tag
 • Nye elinstallationer

Hold øje med ÅOP og lånets løbetid

For at finde det billigste energilån til din energirenovering skal du kigge på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det fortæller dig, hvor meget det koster dig årligt at have lånet udtrykt i en procent af det samlede lånebeløb.

Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet, hvis du sørger for at sammenligne forskellige lån med samme lånebeløb og samme løbetid. Det er altid vigtigt at se på lånets løbetid, hver gang du optager et lån – dvs. hvor lang tid det vil tage dig at betale lånet tilbage. Dette er naturligvis også relevant for et lån til energirenovering.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Priseksempel med et samlet lånebeløb på 100.000 kr.
Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,95% ÅOP 7,97% Månedlig ydelse 1.739 kr. Samlede kreditomkostninger 25.138 kr. Samlede tilbagebetaling 125.138 kr. Oprettelsesgebyr og administrationsgebyr er inkluderet i beregningen. Forudsætter betaling via Betalingsservice. Fortrydelsesret 14 dage.