Motorcykel

Vi tilbyder finansiering af din motorcykel, så du kan blive godt kørende.

Hvis du skal købe motorcykel hos en privatperson, eller en forhandler vi ikke samarbejder med, kan du ansøge om et Privatlån.

Mand kører på motorcykel

Vil du være godt kørende?

Går du rundt med drømmen om friheden på landevejen med en motorcykel som følgesvend, så har du sikkert gjort dig tanker om, hvordan du kan finansiere købet. Lad Santander hjælpe dig med enkel og sikker finansiering af din motorcykel.

Hos Santander kan du finansiere:

  • Fabriksnye eller brugte motorcykler - med eller uden udbetaling
  • Ekstraudstyr til din motorcykel eller dig selv
  • En værkstedsregning – service eller reparationer

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Ofte stillede spørgsmål om finansiering af motorcykel

Kan jeg selv bestemme beløbet på mine afdrag?

Du kan søge om nedsat eller forhøjet ydelse ved at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, hvor du kan chatte med en medarbejder. Du bedes oplyse, hvor meget du ønsker at nedsætte din ydelse. Du vil blive opkrævet et gebyr på 1000 kr.

Hvis du bliver godkendt til at nedsætte din ydelse, og vi modtager signeringen med Mit ID indenfor 14 dage, vil gebyret blive tilskrevet næstkommende regning med den nye ydelse.

Ønsker du at hæve din månedlige ydelse, koster det ikke noget gebyr.

Hvordan nedbringer jeg min restgæld?

Du kan til enhver tid foretage en ekstraordinær indbetaling på dit lån via bankoverførsel til:

Registreringsnummer: 5295
Kontonummer: 0010017009

Husk at angive dit aftalenummer hos Santander Consumer Bank som reference.

Vær opmærksom på, at pengene overføres til vores konto i SEB (Skandinaviska Enskilda Banken), og at denne konto ikke understøtter muligheden for at foretage en straks-overførsel.

Hvis du foretager en ekstraordinær indbetaling, vil du ikke modtage en kvittering. Du kan se nedskrivningen af din gæld indenfor 2-3 bankdage i vores netbank. Vær opmærksom på, at der i travle perioder kan gå op til 7 bankdage.

Hvor finder jeg en oversigt over min aftale?

Som kunde hos Santander Consumer Bank får du helt automatisk adgang til vores netbank, hvor du har overblik over dine finansieringer, herunder din balance og betalingsplan, samt mulighed for at forespørge på indfrielsesbeløb, ændring af din betalingsplan og ansøge om SAFE.

Santander hjælper dig med at låne penge til din motorcykel

Hvem kan tage et MC-lån hos os?

Der er visse krav, som du skal opfylde, før du kan optage et MC-lån. Du skal blandt andet have et CPR-nummer, være fyldt 18 år og have en dansk folkeregisteradresse. Du må heller ikke være registreret i RKI.

Hvis du ønsker et MC-lån med pant i motorcyklen, kan der også være visse krav til den motorcykel, som du ønsker. Her kan alderen på motorcyklen være afgørende. Typisk vil du nemlig skulle optage et MC-lån uden pant i motorcyklen, jo ældre den er. 

Forskellige finansieringsmuligheder

Vi kan tilbyde forskellige muligheder for finansieringen af din kommende motorcykel. På den måde kan du nemlig finde frem til den løsning, der passer bedst til din økonomiske situation.

Finansiering med udbetaling

Hos Santander kan du finansiere en fabriksny eller brugt motorcykel, ATV eller APE via en købekontrakt med udbetaling på minimum 20% af købsprisen. Købsprisen skal være minimum 50.000 kroner, og kontrakten kan løbe i op til 10 år.

Motorcyklen må højst være 25 år, når du køber den, og købekontrakten skal være indfriet inden motorcyklen fylder 25 år, hvilket regnes fra første registreringsdato. Denne form for finansiering kræver en kreditværdighedsgodkendelse.

Finansiering uden udbetaling

Du kan også låne penge til en fabriksny eller brugt motorcykel, ATV eller APE via et Blancolån uden udbetaling. Købsprisen skal være minimum 50.000 kroner, og kontrakten kan løbe i op til 8 år. Der er ingen krav til motorcyklens maksimale alder, eller hvornår kontrakten skal være indfriet. Denne form for finansiering kræver også en kreditgodkendelse.

Med et Blancolån er der ingen krav til udbetalingen, men du kan vælge at lægge en udbetaling, hvis du ønsker at nedbringe din månedlige ydelse.

Finansiering af ekstraudstyr, service eller reparationer

Uanset om du skal have nyt udstyr til dig selv eller din motorcykel, eller du er endt op med en værkstedsregning til service, reparation eller nye dæk, så er hjælpen ikke langt væk.

Hos Santander kan du ansøge om et såkaldt Pluslån, der giver dig forskellige lånemuligheder for at betale dit ekstraudstyr, service eller værkstedsregning i små bidder.

Få et MC-lån med egenbetaling

I forbindelse med et lån til motorcykel, så vil Santander og andre banker gerne vide, om du kan stille med noget af købesummen selv. Hos nogle banker vil egenbetaling være et krav for, at MC-lånet kan blive bevilget. I sådan en situation vil banken for eksempel finansiere 80% af motorcyklens købesum, mens du som køber står for 20%.

Hos Santander har du mulighed for at låne hele købesummen til motorcyklen uden at stille egenbetaling til rådighed, men hvis du kan stille med en del af summen selv, bliver du belønnet med gunstigere lånebetingelser. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du selv lægger lidt i egenbetaling, og så kan banken hjælpe med resten af finansieringen af motorcyklen.

Få professionel rådgivning til dit MC-lån

Santander arbejder sammen med landets dygtigste motorcykelforhandlere, som kan give dig rådgivning og ansøge om det lån, der passer dig bedst. Du finder også en oversigt over den nærmeste samarbejdende motorcykelforhandler her på siden.

Sikker og fleksibel finansiering hos Santander

Lad Santander hjælpe dig med en enkel og sikker finansiering af din motorcykel. Er der noget, du undrer dig over, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til vores dygtige medarbejdere på 70 21 90 11.