Flyttelån

Lån nemt og enkelt til din flytning.

Skal du skifte bolig? Lån penge til din flytning her

Lån til flytning hos Santander, så du kan få hjælp til at betale alle de udgifter, som er forbundet med selve flytningen.


Det kan være, at du har udgifter til områder som:

  • Ejendomsmægler
  • Køberrådgivning
  • Tilstandsrapport
  • Energiattest og skøde

Når du skal flytte, medfører det en masse udgifter, som rækker ud over det, du skal give for selve boligen. Det er med andre ord ikke nok blot at afsætte penge til maling, flyttefirma og pizza til de venner, som hjælper til.

Derfor bør du vælge Santander som din samarbejdspartner, hvis du skal bruge et lån til flytning. Med os i baghånden kan du glemme de økonomiske bekymringer og blot nyde din nye bolig.

Tre gode grunde til at optage et lån hos os

Der er rigtig mange årsager til at vælge os som din økonomiske samarbejdspartner. Her er blot tre gode grunde til at vælge Santander frem for andre udbydere:

1. Vi tilbyder en attraktiv lav rente

2. Du skal ikke stille sikkerhed

3. Vores ansøgningsproces er enkel, sikker og hurtig

Hvad er et flyttelån?

Ansøg om et flyttelån hos Santander

En flytning kan være en dyr affære, som mange har brug for økonomisk støtte til. Derfor bør renten også være en vigtig del af dine overvejelser, inden du optager et lån til din flytning.

Du behøver ikke at stille sikkerhed

Endnu en årsag til at vælge Santander frem for andre låneudbydere er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit flyttelån her. Derfor kan de fleste optage et lån til flytning og få dækket de udgifter, som de står overfor.

Når du ikke skal stille sikkerhed, kan du optage lånet med mere ro i maven, hvilket kan være rart, hvis du skal bruge et større beløb på at flytte.

Simpel online ansøgningsproces

Vores ansøgningsproces er enkel og sikker. Hos os foregår alt online på vores hjemmeside, hvor du blot indtaster det ønskede beløb samt løbetid, hvorefter du kan se de tilhørende omkostninger uden nogle skjulte gebyrer.

Ansøgningen underskrives i sidste ende med MitID, så du kan faktisk fuldføre hele processen hjemmefra. Det er nemt og enkelt.

Du har helt sikkert en masse ting, som du skal tænke på, når du skal skifte bolig. Hvis du vælger at optage et lån til flytningen hos os, så har du i hvert fald én ting mindre at spekulere på.

Bliv klogere på et nyt lån til flytningen

I modsætning til et billån eller bådlån, så optager du ikke pant i et værdifuldt objekt, når du låner penge til en flytning. Derfor får du typisk heller ikke lige så attraktive renter, som du kan opnå med pant i en bolig eller bil. Det beløb, som du kan låne, bliver således beregnet ud fra din individuelle økonomi.

Forøg din boligs værdi med et flyttelån

Ved et lån til en flytning kan lånet tilmed være med til at skabe en højere værdi. Det gælder både i forhold til at bo der og i forhold til selve værdien – hvis nogle af pengene går til istandsættelse.

Her er det værd at undersøge, hvad der giver mest værdi ved en istandsættelse. Hvis du eksempelvis sætter et nyt køkken ind i din nye bolig, før du flytter ind, så kan du forøge boligens værdi.

Disse begreber skal du kende til

ÅOP og den månedlige ydelse er de to vigtigste begreber, som du skal kende til. Disse begreber fortæller dig nemlig, hvad du skal betale om måneden, og hvor meget du skal betale for lånet.

  • ÅOP: ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er et begreb, der dækker over, hvad det årligt koster dig at have det respektive lån. Det er udtrykt som en procentdel af det samlede lånebeløb.
  • Månedlig ydelse: Den månedlig ydelse er ligeledes et vigtigt begreb, der fortæller dig, hvor meget du skal betale hver måned for at have dit lån. Med andre ord, hvad er dine månedlige udgifter for at have dette specifikke lån.

Hvordan skal Santander hjælpe dig?

Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.