Skal du skifte bolig? Lån til flytningen her


Lån til flytning hos Santander Consumer Bank, så du kan få hjælp til at betale alle de udgifter, som er forbundet med din kommende flytning.

Har du store udgifter til områder som: Ejendomsmægler? Køberrådgivning? Tilstandsrapport? Energiattest og skøde? Når du skal flytte, medfører det en masse udgifter, som rækker ud over det, du skal give for selve boligen. Det er med andre ord ikke nok blot at afsætte penge til maling, flyttefirma og pizza til de venner, som hjælper til.

Derfor bør du vælge Santander Consumer Bank som din samarbejdspartner, hvis du skal bruge et lån til flytning. Med os i baghånden kan du glemme de økonomiske bekymringer og blot nyde din nye bolig. 

Kom i gang med at beregne dit lån herunder:

 


Lav rente

Først og fremmest vælger mange os, når de skal optage et lån til flytning, fordi vores rente er attraktiv. Du får derfor mere ud af dit lån, hvis du vælger os. En flytning kan være en dyr affære, som mange har brug for økonomisk støtte til. Derfor bør renten også være en vigtig del af dine overvejelser, inden du optager et lån til din flytning.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Undgå at stille sikkerhed

Endnu en årsag til at vælge Santander Consumer Bank frem for andre låneudbydere er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån her. Derfor kan de fleste optage et lån til flytning og få dækket de udgifter, som de står overfor.

Når du ikke skal stille sikkerhed, kan du optage lånet med mere ro i maven, hvilket kan være rart, når du skal bruge et stort beløb på at flytte.

 

Simpel ansøgningsproces

Sidst men ikke mindst, så er vores ansøgningsproces nem og hurtig. Du skal altså ikke igennem langvarige og besværlige bankmøder, hvor du skal finde et utal af bankudtog frem, så din økonomiske situation kan blive vurderet.

Hos os foregår alt online på vores hjemmeside her, hvor du blot indtaster det ønskede beløb samt løbetid, hvorefter du kan se de tilhørende omkostninger uden nogle skjulte gebyrer.

Ansøgningen underskrives i sidste ende med NemID, så du kan faktisk fuldføre hele processen hjemmefra. Nemt og enkelt!

Du har helt sikkert en masse ting, som du skal tænke på, når du skal skifte bolig. Hvis du vælger at optage et lån til flytningen hos os, så har du i hvert fald én ting mindre at spekulere på. Kom i gang øverst på siden her.

 

Bliv klogere på flytningen

Herunder har vi skrevet en række artikler omkring flytning, hvor du kan få gode råd om økonomi i forbindelse med at skifte bolig, samt hvor du kan få mest for pengene.

Hvis du har spørgsmål til udgifter eller omkring at optage et lån til flytning, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så sidder vores rådgivere klar til at hjælpe dig i den rette retning.