Banken med lokal tilstedeværelse og global styrke

Vi hjælper mennesker og virksomheder med at blomstre og realisere deres ideer.

Illustration av familj som håller varandra i händerna och springer

Vi er en nordisk bank med mere end 1.400 kollegaer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, og vi er underlagt tilsyn fra både det norske og danske finanstilsyn. Vi er stolte over at være en del af Banco Santander, som er en af de største banker i verden med mere end 160 års baggrund. ​​​​Vi har i dag en førende position på det danske marked for billån samt forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Vores mål er at hjælpe mennesker og forretninger med at skabe velstand og vi sigter efter at blive den bedste kommercielle bank gennem vedvarende loyalitet fra vores ansatte, kunder, aktionærer og fællesskaber ved at drive simpel, personlig og fair bankforretning.

I vores organisation fremmer og værdsætter vi et dedikeret, engageret og passioneret miljø, der skaber muligheder for personlig og professionel vækst. Vi arbejder i et miljø, der er under konstant forandring og vi tror på, at nøglen til succes er et stort engagement, aktiv læring og kontinuerlig forbedring af det daglige arbejde.

Vi er dedikeret til at være en ansvarlig bank i måden vi arbejder, vores kultur, vores omtanke for miljøet og vores bidrag tilbage til samfundet. Banco Santander er anerkendt som den mest bæredygtige bank i verden efter offentliggørelsen af Dow Jones Sustainability Index (DJSI) for 2019. Læs mere om responsible banking på vores globale hjemmeside.

Vi tror på bevægelse og fællesskab for mange!

Vores overbevisning er, at sport forener mange mennesker og at motion giver sundhedsmæssige effekter, der er betydningsfulde for hele vores samfund.

En nordisk bank med spanske rødder

Vi tilhører den globale koncern Banco Santander, der har 144 millioner kunder og over 200.000 ansatte i 45 lande. Vi er en nordisk bank med mere end 1.400 engagerede kollegaer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, som arbejder for at skabe en enkel, personlig og pålidelig bank.

Karriere

Find vores ledige stillinger, og læs mere om, hvordan det er at arbejde sammen med os.

Sponsorater

Vores sponsorindsats fokuserer på inspirerende motion og en sund livsstil. Læs mere om vores sponsorater her.

Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder og pressemeddelelser fra os.

Santander i Norden

Her finder du information om vores afdelinger i Norden.