Lukket for oprettelse af nye opsparingskonti

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke oprettelse af nye opsparingskonti. Vi vil annoncere her på hjemmesiden, når vi åbner for indskud på nye opsparingskonti.

For eksisterende kunder er det ligeledes ikke muligt at oprette nye opsparingskonti. Det er dog muligt for eksisterende kunder at sætte penge ind på en nuværende opsparing. 

Vær opmærksom på, at de nye generelle vilkår først er gældende pr. d. 18. februar 2021.

Santander gør det er nemt at få en opsparing

En opsparingskonto hos Santander Consumer Bank er nem at oprette online, og så er du sikret en god rente på din opsparing lige med det samme. Du kan enten vælge at gå i gang med det samme øverst på siden, eller du kan læse videre herunder, hvor du kan blive endnu klogere på, hvad vi kan gøre for din opsparing. Længere nede svarer vi også på nogle af de typiske spørgsmål, som vi modtager i forbindelse med oprettelse af en opsparingskonto.

Opsparing – ingen gebyrer og fleksible muligheder

Vi tilbyder opsparingsløsninger med forskellige grader af fleksibilitet. Vores produkter er skræddersyede til at dække dine behov. Vi har i​ngen gebyrer, og du har mulighed for fuld fleksibilitet i din opsparing. Skal du ikke bruge din opsparing med dags varsel og vælger at binde dine penge i længere tid, belønner vi dig med en højere rente.
Så jo længere tid du er villig til at lade dine penge stå hos os, desto hurtigere kan du opbygge din opsparing. Hvis du dog stadig ønsker lav binding, så får du stadig en yderst attraktiv rente, som vil få din opsparing til at gro langt hurtigere end på en normal konto.

Dækket af indskudsgarantien

​Du er selvfølgelig dækket af indskudsgarantien med op til 100.000 € svarende til 745.000 kr. Da Santander i Danmark er filial af Santander i Norge sker det igennem Bankenes Sikringsfond, der er det norske modstykke til​ GarantiFormuen i Danmark. I praksis gør det ingen forskel for dig, da det giver præcis den samme dækning for dig som kunde.
 

Ofte stillede spørgsmål om opsparing

 • Er der nogen gebyrer forbundet med kontoen?

  Nej, vores opsparingskonti har ingen gebyrer. Du har altså ingen udgifter ved at have din opsparing stående hos os. Tværtimod kan du begynde at lade dine penge arbejde for dig – uden det koster dig en krone.

 • Hvorfor skal jeg oplyse, hvor min opsparing er fra, og hvad den skal bruges til?

  Disse spørgsmål er et lovkrav, som alle danske banker skal følge. De skal stilles til nye og eksisterende kunder for at modvirke såkaldt hvidvaskning af penge.
 • Jeg bor i udlandet​. Kan jeg oprette en konto?

  Nej, vi kan desværre kun tilbyde konti til kunder med fast bopæl i Danmark.
 • Jeg er under 18 år. Kan jeg oprette en konto?

  Nej, vi tilbyder desværre ikke konti til personer under 18 år.
 • Jeg har navne - og adressebeskyttelse. Kan jeg oprette en konto?

  Ja, det kan du godt. Når du opretter en konto, vil du til sidst i processen blive bedt om at uploade gyldigt sundhedskort og billede-id (pas eller kørekort). Når vi har valideret det fremsendte, modtager du en mail fra os.

 • Kan min samlever og jeg have samme opsparingskonto?

  Nej, kontoen bliver registreret til den person, der logger på med sit NemID ved oprettelsen. Hvis I begge ønsker at have jeres opsparing stående hos os, bliver I nødt til at oprette hver jeres konto.

 • Kan virksomheder oprette en opsparingskonto?

  Nej, det er kun privatpersoner, der kan oprette konti.​
 • S​kal første indbetaling komme fra en konto i mit navn?

  Første indbetaling bruges til at fuldføre identificeringen af dig som kunde, og er et juridisk krav for at kunne oprette dig online. Kommer din første indbetaling ikke fra en konto i dit navn, skal du identificere dig på anden vis eksempelvis vha. pas eller kørekort. I så fald kontakter vi dig. Din indbetaling vil stadig blive indsat på din konto, men du vil ikke kunne tilgå pengene, før ident​ificeringen er gjort på anden vis.