Drømmer du om at forbedre din bolig?

 

Med et byggelån hos Santander Consumer Bank kan du låne penge til de udgifter, der er forbundet med renoveringen af din bolig. Renoveringer kan betyde, at din boligværdi stiger, men det kan også betyde, at du langt om længe kan få det hjem, du altid har drømt om.

 

Er dit næste store boligprojekt at få sat nyt tag på, give badeværelset en ordentlig overhaling eller udskifte de utætte vinduer med et par nye?

Der kan være mange grunde til, at du er på jagt efter et renoveringslån til din bolig. Et byggelån er til dig, som har eget hus, andelsbolig, lejlighed eller sommerhus og drømmer om at renovere din bolig.

 Spørgsmål og svar i forbindelse med optagelsen af et byggelån

 • Hvornår er det en god idé at optage et byggelån?

  Et byggelån er primært for dig, der ønsker et lån til renovering af dit eget hjem. Byggelånet giver dig de bedste forudsætninger for at skabe fantastiske rammer, der passer til netop dig. Dit hjem er dine trygge rammer, og derfor bør du også sætte dit eget personlige præg på det.

  Så hvis du går og drømmer om at gøre dine idéer til virkelighed, og samtidig ønsker at øge værdien af din bolig, bør du overveje at optage et byggelån. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udrette med et lån til renovering.

  Hos Santander Consumer Bank er vi i stand til at tilbyde dig en konkurrencedygtig rente. Det betyder automatisk, at en renovering af din bolig kan vise sig at blive en fordelagtig investering for dig.

 • Hvilke dokumenter kræves der, når jeg skal ansøge om et byggelån?

  Ved alle vores byggelån til renovering skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt årsopgørelse. Vi modtager disse oplysninger via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT må videregive oplysningerne til os. Hvis du har hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis.

  Hvis du skal låne over 100.000 kr., skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

 • Skal jeg stille sikkerhed for et byggelån?

  Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du ansøger om et byggelån til renoveringer hos Santander Consumer Bank. Vi er nemlig ikke interesserede i, at du pludselig står i en situation, hvor du er nødt til at give afkald på din bil eller andet. Derfor tilbyder vi dig et byggelån, hvor du ikke skal stille sikkerhed. På den måde kan du bekymringsfrit få opfyldt dine projekter med et renoveringslån.

  Hvis du dog er registreret i Debitorregistret eller RKI, kan du ikke optage et byggelån hos os.

 • Der opstår en fejl, når jeg sender min ansøgning

  Der er flere ting, der kan resultere i en fejl ved indsendelse af din ansøgning om et renoveringslån. Du kan med fordel gøre følgende ting, hvis du støder på en fejl:

  Kig ansøgningen igennem, før du sender den og undersøg om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet.

  Kontrollér, om du/I har ”hakket af” i samtykket til dataanvendelse mv. Hvis det ikke er gjort, kan vi ikke modtage ansøgningen.

  Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning afsted til os, så prøv at find et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen inden for vores telefoniske åbningstid - dvs. mandag til fredag mellem kl. 10 og 16.

  Start med at udfylde ansøgningen, og ring derefter til os på 70 21 31 31, hvis der opstår problemer.

  Du bør altid sørge for, at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer. Derudover kan du altid prøve med en anden browser, hvis du støder på problemer.

 • Er renten fast eller variabel på et byggelån?

  Hos Santander Consumer Bank tilbyder vi en variabel rente på alle vores privatlån, og derfor får du også en variabel rente, når du skal finansiere en renovering af din bolig med vores byggelån.

  Hvis du gerne vil læse mere om, hvad en variabel rente betyder for dig, kan du finde flere informationer i vores almindelige lånebetingelser.

   

 • Er det muligt at ansøge om at optage et byggelån pr. telefon eller brev?

  Nej, det kan du ikke. Hvis du vil renovere din bolig, skal du ansøge om et byggelån på vores egen hjemmeside – via vores låneberegner. For at udfylde din ansøgningsformular, skal du bruge dit NemID, hvorfor vi anbefaler dig at sidde parat med det.

  Derudover er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefonen på 70 21 31 31, hvis du er i tvivl om noget. Du kan ringe ind alle hverdage mellem klokken 10.00 og 16.00. Nummeret stiller dig direkte igennem til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

  Hos Santander Consumer Bank prioriterer vi kundeservice højt, og derfor yder vi også en dyd for at sikre dig den bedste låneoplevelse. Vi opfordrer dig altid til at tage kontakt til os, hvis du skulle være i tvivl om det mindste.

 • Hvem kan optage et byggelån?

  Før du kan optage et byggelån og renoveringslån hos os, skal du som minimum være fyldt 18 år, have et CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Hvis du i forvejen er registreret i RKI eller Debitorregistret, kan vi desværre ikke tilbyde dig et renoveringslån.

  Derudover skal du være opmærksom på, at der er et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus:

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 kr. ved én ansøger og 240.000 kr., hvis du har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 kr. ved én ansøger og 400.000 kr., hvis du har en medansøger.

  De forskellige kriterier er med til at sikre dig den bedste låneoplevelse, når du optager et bygge- og renoveringslån.

 • Hvorfor modtager jeg et andet tilbud, end det jeg søgte om?

  I forbindelse med at du skal optage dit bygge- og renoveringslån, ser vi først på, om vi er i stand til at tilbyde dig det lånebeløb, du søgte om i første omgang.

  Hvis det ikke er tilfældet, vil vi altid forsøge at give dig et andet tilbud. Det vil typisk være et andet beløb eller nogle andre øvrige vilkår for dit renoveringslån.

  Derfor er du nødt til at overveje, om du stadig er interesseret i at optage et byggelån hos os til at realisere dine renoveringsdrømme, såfremt tilbuddet omfatter nogle nye omstændigheder og betingelser.

Så nemt er det at optage et byggelån til renovering


Der er ingen tvivl om, at det forpligter at være Eurozonens største bank, og derfor gør vi os altid umage for at give dig den bedste service. Hos Santander Consumer Bank har vi altid dig og din økonomi i fokus, fordi vi har stor interesse i at hjælpe dig med at få realiseret dine renoveringsdrømme.

Vi har til gengæld stor forståelse for, at et lån til renovering kan være en stor beslutning for dig, og derfor står vi altid klar til at give dig den bedste rådgivning.

Vi har sørget for at gøre det nemt for dig, når du skal optage et byggelån og renoveringslån hos os. Det eneste du skal gøre er at følge nedenstående tre trin, hvorefter vi vil modtage din ansøgning.

Du skal:

 • have dit NemID parat
 • udfylde ansøgningen her på siden
 • trykke send.
Hele processen foregår elektronisk, og din ansøgning er ikke bindende.

Du bør til gengæld være opmærksom på, at du ikke kan optage et renoveringslån hos os, såfremt du allerede er i restance hos Santander Consumer Bank eller har udlæg i bil eller ejendom, der er knyttet til din husstand.


Du er sikret en god rente

Hos Santander kan du optage bygge- og renoveringslån til en konkurrencedygtig rente. Vores rente er variabel med en månedlig tilskrivning, og den bliver reguleret efter referencerenten – CIBOR. Du kan læse meget mere om vores låneberegner her​.

Privatlån har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på lånet. Den rente, vi kan tilbyde dig, afhænger af vores kreditvurdering af din samlede økonomi.

​Bemærk, at kreditvurderingen som regel bliver bedre, hvis I er to i husstanden, der ansøger sammen.


Safe forsikring - lån med sikkerhed

Når du optager et byggelån til renovering hos Santander Consumer Bank, kan du altid vælge at tage en Safe forsikring ved siden af. Med forsikringen kan du betale af på dit renoveringslån, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt som følge af en ulykke eller sygdom.

Forsikringen er en god idé at tegne, hvis du gerne vil føle dig ekstra tryg, når du optager et byggelån. Det kan nemlig være svært at gardere sig mod uheld, og derfor kan du også med fordel vælge at tegne en Safe forsikring.