Køb bil af privatperson

Hvis du har fundet din drømmebil hos en privatperson, kan du låne til finansieringen med vores billån.

Illustration av en gul liten bil.
Check mark

Lån op til 350.000 kr.

Du kan låne op til 350.000 kr. til finansieringen af din nye bil.

Check mark

Direkte besked

Det er nemt at ansøge med MitID.

Check mark

Vælg din månedlige pris

Tilbagebetalingstid på op til 12 år.

Sådan fungerer et billån hos Santander

Hvis du har fundet din drømmebil hos en privatperson, kan du låne til finansieringen hos os. Processen for et billån består af fire trin, og vi har illusteret den for dig nedenfor.

1

Find bil

Find din drømmebil, som er til salg på markedet.

2

Vælg finansiering

Ansøg om finansiering af den ønskede bil. Du skal oplyse registreringsnummer eller bilmodel.

3

Svar på ansøgning

Du får svar på din ansøgning inden for fire timer i vores åbningstid.

4

Køb bil

Hvis du bliver godkendt til et lån, er du nu klar til at købe din drømmebil.

Hvorfor vælge et billån hos os?

Der er mange grunde til at vælge os, når du skal ud og finde et lån til en bil. Med os i baghånden er du sikret, at du har den fornødne økonomi, og alt går efter bogen, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Ofte stillede spørgsmål om billån

Er min ansøgning om billån bindende?

Nej, din ansøgning om et billån hos os er ikke bindende. Når du sender din ansøgning til os, og den bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, når du har underskrevet lånedokumentet, at det er bindende. Efter du har underskrevet, har du desuden 14 dages fortrydelsesret.

Du kan derfor helt uforpligtende sende en ansøgning afsted for at se hvilket lån, vi er i stand til at tilbyde dig. Hvis det tilsendte tilbud ikke lever op til dine forhåbninger, kan du blot undlade at acceptere det.

Vi har valgt at gøre det på denne måde, fordi vi mener, at det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rette beslutning for dig selv, når du skal ud og anskaffe en ny bil.

Hvordan finder jeg registreringsnummer på bilen?

Bilens registreringsnummer findes på bilannoncen på DBA eller Biltorvet. Vi anbefaler også, at du tager kontakt til sælger, inden du ansøger om et billån hos os. På den måde får du alle de informationer, du behøver, så du kan træffe den rette beslutning i forbindelse med din bilfinansiering.

Hvad koster et billån?

Prisen på et billån afhænger af lånebeløbet, din egen udbetaling samt løbetiden på lånet. Du kan bruge vores beregner her på siden for at finde netop det billån, der passer til dig. Ved anvendelse af vores lånberegner, kan du se helt nøjagtigt, hvad du skal betale for et billån hos os.

Hos Santander Consumer går vi meget op i, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle.

Du kan altid kontakte vores kundeservice på auto@santanderconsumer.dk eller ringe til os på 70 21 90 11 – alle hverdage fra 10.00-15.00.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål til min ansøgning?

Hvis du køber din bil via en forhandler, som vi samarbejder med, bedes du kontakte forhandleren, hvis du har spørgsmål til din ansøgning.

Safe forsikring

Safe er for dig, som har et billån eller privatlån hos Santander og gerne vil være dækket, hvis der skulle opstå arbejdsløshed eller sygdom. 

Skal du købe bil af bilforhandler?

Vi samarbejder med hundredvis af autoriserede bilforhandlere i hele Danmark og tilbyder et billån, der er skræddersyet til dig.