Beregn samlelån

Beregn lånets pris og få overblik over, hvad det koster

Ansøg med NemID

Hav dit NemID klar og få svar med det samme

Udbetaling

Underskriver du lånetilbuddet, er pengene på din konto indenfor 2 hverdage ​​

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.

 

 

Spørgsmål og svar

 • Hvornår er det en god idé at samle lån?

  Hvis du har flere mindre lån, kan det være en god idé at samle dine lån, da du ofte kan opnå en lavere rente og månedlig ydelse. Derudover sparer du også diverse gebyrer, da du kun skal betale udgifter til ét lån. Hvis du ønsker at blive hurtigere færdig med at betale af på lånene, kan du vælge en kortere løbetid.

 • Hvordan bliver mine eksisterende lån indfriet?

  Når du er blevet godkendt til et lån, udbetaler vi hele beløbet til din NemKonto. Herefter kan du kontakte de øvrige pengeinstitutter og bede dem om et indfrielsesbeløb. Hvis du har brug for yderligere vejledning, vil vi gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på 70 21 31 31 hverdage fra kl. 10.00 – 16.00.

 • Kan jeg låne mere end det beløb, jeg vil samle?

  Du kan godt låne mere end det beløb, du ønsker at samle. Du bedes blot ansøge om det samlede beløb inklusive det beløb, du ønsker at låne ekstra.

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Ved alle lån skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt seneste årsopgørelse, som vi modtager via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT giver os oplysningerne. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Ved lån over 100.000 kr. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os.

  Hvis du dog er registreret i Debitorregistret, RKI, eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj, så kan du desværre ikke låne penge hos os. 

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Følgende kan være skyld i fejl i forbindelse med indsendelse af ansøgningen: - Kig ansøgningen igennem, inden du sender den, for at se om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet. - Har du/I ”hakket af” i samtykket? Hvis ikke du/I giver samtykke til dataanvendelse mv., kan vi ikke modtage ansøgningen. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. mandag til fredag mellem kl 10 og kl 16. Start med at udfylde ansøgningen og ring så til os på 70 21 31 31 og tryk 1 når/hvis der opstår problemer.

  Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer eller prøv med en anden browser.

 • Er renten på Santander Privatlån fast eller variabel?

  Vi tilbyder udelukkende variabel rente på Santander Privatlån. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​

 • Kan jeg ansøge om at låne penge pr. telefon eller brev?

  Nej, vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat, så er du klar til at udfylde din ansøgning.

  Du er dog altid velkommen til at kontakte os hverdage fra 10.00-16.00 på 70 21 31 31 og tryk 1, hvis du er i tvivl om noget ved ansøgningsprocessen. Dette er nummeret direkte til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan optage et lån uden at være i tvivl om noget som helst.

  Vi prioriterer kundeservice højt og ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 • Hvem kan låne penge?

  Alle som er fyldt 18 år med et CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse kan ansøge om at låne penge nu og her. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, Debitorregistret eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj kan vi ikke tilbyde dig et lån.

  Derudover er der et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus:

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis man har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis man har en medansøger.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  ​I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde det lån, der er ansøgt. Hvis det ikke er muligt for os at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde. ​

  Dette betyder, at du stadig kan optage et lån hos os, men du bliver nødt til at overveje, om disse nye betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Så nemt er det at låne

Det forpligter at være Eurozonens største bank. Det stiller nogle krav til os, som vi hver dag gør en dyd ud af at leve op til. Hos Santander Consumer Bank er vi professionelle, og vi har altid dig og dine behov i fokus. Derfor sidder der altid ansatte klar til at give dig den bedst mulige service.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig. Derfor har vi sørget for, at ansøgningsprocessen er både nem og hurtig. Du skal blot have dit NemID parat, udfylde ansøgning her på siden og så trykke send. Hele ansøgningsprocessen foregår altså elektronisk, og den er ikke bindende.

Hvis du ønsker et lån hos Santander, må du ikke i forvejen have skyldig gæld hos os eller have udlæg i bil eller ejendom, der er tilknyttet husstanden.

 

Vi garanterer dig en god rente

Hos Santander får du lån til en konkurrencedygtig rente. Vores rente er variabel og med en månedlig tilskrivning. Derudover vil den altid blive reguleret efter referencerenten - CIBOR.

Hvis du ønsker at læse mere om vores rente, kan du læse om den her​ via vores låneberegner.

Hos Santander har vi flere forskellige slags privatlån. Fælles for dem alle er, at de har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på dit lån. Den rente, vi kan tilbyde dig på lånet, afhænger af vores kreditvurdering af din samlede økonomi. ​Kreditvurderingen bliver typisk bedre, hvis I er to i husstanden, der ansøger sammen.

 

Få et sikkert samlelån med Safe forsikring

Du kan til hver en tid vælge at tage en Safe forsikring med i dit lån hos Santander. Med denne forsikring kommer du aldrig til at havne i en situation, hvor du ikke kan betale af på dit lån grundet en ulykke eller sygdom. Med Safe forsikring behøver du altså ikke at bekymre dig yderligere, såfremt uheldet skulle være ude.