Campingvogn

​Vi tilbyder lån til campingvogn i samarbejde med landets dygtigste campingvognsforhandlere.

Campingvogn i solnedgang

Vi kan hjælpe dig med en enkel og sikker finansiering af din campingvogn

Mange foretrækker friheden ved selv at vælge, om ferien skal holdes i Danmark eller i udlandet. Hos Santander kan vi være med til at hjælpe med finansieringen af en campingvogn.

Hos Santander kan du finansiere:

  • Fabriksnye eller brugte campingvogne - med eller uden udbetaling
  • Ekstraudstyr til din campingvogn

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i.

Ofte stillede spørgsmål om campingvogn

Kan jeg selv bestemme beløbet på mine afdrag?

Hvis din økonomi ændrer sig, efter du har tegnet et lån hos Santander Consumer Bank, kan du selv bestemme om du vil betale en større eller mindre ydelse på dit lån, foretage en ekstraordinær indbetaling eller helt indfri dit lån – helt uden ekstra gebyrer.

Alt du skal gøre er at kontakte vores kundeservice på kundeservice@santander.dk eller ringe til os på 70 21 90 11 hverdage fra 09.00-16.00.

Hvordan nedbringer jeg min restgæld?

Hvis din økonomi ændrer sig, efter du har tegnet et lån hos Santander Consumer Bank, kan du selv bestemme om du vil betale en større eller mindre ydelse på dit lån, foretage en ekstraordinær indbetaling eller helt indfri dit lån – helt uden ekstra gebyrer.

Alt du skal gøre er at kontakte vores kundeservice på kundeservice@santander.dk eller ringe til os på 70 21 90 11 hverdage fra 09.00-16.00.

Hvor finder jeg en oversigt over min aftale?

Som kunde hos Santander Consumer Bank får du helt automatisk adgang til vores netbank Prosper, hvor du har overblik over dine finansieringer, herunder din balance og betalingsplan, samt mulighed for at forespørge på indfrielsesbeløb, ændring af din betalingsplan og ansøge om SAFE.

Santander hjælper dig med at låne penge til din campingvogn

Dine lånemuligheder

Med en købekontrakt bliver der optaget pant i campingvognen, og du kan dermed opnå en lavere rente på dit lån til campingvognen. Denne finansieringsform kræver dog, at du selv lægger 20% af campingvognens pris i udbetaling.

Hvis ikke du har mulighed for at lægge 20% af vognens pris i udbetaling, kan du i stedet tage et Blancolån. Du skal dog forvente, at et Blancolån til en campingvogn er lidt dyrere, fordi der ikke er optaget pant, og dermed er der ingen sikkerhed i campingvognen for låneudbyderen. 

Før du låner penge til en campingvogn

Hvis du planlægger at låne penge til at købe en campingvogn, anbefaler vi at du begynder med at lægge et budget. Et budget hjælper dig til at danne et overblik over din økonomi og finde frem til dit månedlige rådighedsbeløb.

Med det udgangspunkt kan du tage en beslutning om, hvor stor en del af dit rådighedsbeløb du er villig til at afsætte til en campingvogn. På den måde undgår du at forelske dig i en campingvogn, du ikke har råd til.

Ferie og fritid - camping - sådan bliver du klar til din første campingferie.jpg

Campingvogne har en lang levetid

En bil har mange bevægelige dele, der bliver slidte, fordi de ofte bliver brugt, hvorimod en campingvogn i almindelighed kun bruges få uger eller måneder om året.

Der er derfor væsentligt mindre slitage og længere levetid på en campingvogn sammenlignet med en bil, og det er en fordel for dig som låntager. Det betyder, at løbetiden på lånet kan forlænges og løbe i op til 10 år, hvilket giver mulighed for en lavere ydelse.

Som udgangspunkt kan brugte campingvogne finansieres med løbetider på op til otte år - dog med den begrænsning at din campingvogn skal være færdigbetalt, når den bliver 20 år gammel. Det betyder således, at en ældre campingvogn på eksempelvis 15 år maksimalt kan finansieres på en 5-årig aftale.

Santander står klar dig til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, og vi kan også hjælpe dig med en enkel og sikker finansiering af din campingvogn.

Dette skal du overveje ved et lån til campingvogn

Udover at skabe et overblik over din økonomi så skal du også sørge for at kigge på dit låns årlige omkostninger i procent (ÅOP). På den måde kan du nemlig se den samlede pris på dit lån, så du kan finde frem til det billigste lån.

Dertil er der også andre udgifter forbundet med en campingvogn. Ét er at få råd til den helt rette campingvogn. Noget andet er de andre udgifter, der også er forbundet med at eje en campingvogn.

Derfor anbefaler vi også, at du i dine økonomiske overvejelser medregner et ekstra økonomisk råderum til de udgifter, der også følger med en ny eller brugt campingvogn.

På samme måde som med en bil skal du også betale både vægtafgift og forsikring for campingvognen. Dertil kommer penge til brændstof og eftersyn, og du kan måske også få brug for at købe en opbevaringsplads om vinteren.