Vælg lån

Vælg over 50.000 kr. for et Privatlån Plus eller under 50.000 kr. for et Privatlån.

Beregn lån

Beregn lånets pris, og få overblik over hvad det koster.

Ansøg med NemID

Hav dit NemID klar, og få svar med det samme.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.
 

Spørgsmål og svar om lån

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Ved alle lån skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt seneste årsopgørelse, som vi modtager via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT giver os oplysningerne. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Ved lån over 100.000 kr. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os.

  Hvis du dog er registreret i Debitorregistret, RKI, eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj, så kan du desværre ikke låne penge hos os. 

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Følgende kan være skyld i fejl i forbindelse med indsendelse af ansøgningen: - Kig ansøgningen igennem, inden du sender den, for at se om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet. - Har du/I ”hakket af” i samtykket? Hvis ikke du/I giver samtykke til dataanvendelse mv., kan vi ikke modtage ansøgningen. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. mandag til fredag mellem kl 10 og kl 16. Start med at udfylde ansøgningen og ring så til os på 70 21 31 31 og tryk 1 når/hvis der opstår problemer.

  Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer eller prøv med en anden browser.

 • Er renten på Santander Privatlån fast eller variabel?

  Vi tilbyder udelukkende variabel rente på Santander Privatlån. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​

 • Kan jeg ansøge om at låne penge pr. telefon eller brev?

  Nej, vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat, så er du klar til at udfylde din ansøgning.

  Du er dog altid velkommen til at kontakte os hverdage fra 10.00-16.00 på 70 21 31 31 og tryk 1, hvis du er i tvivl om noget ved ansøgningsprocessen. Dette er nummeret direkte til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan optage et lån uden at være i tvivl om noget som helst.

  Vi prioriterer kundeservice højt og ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 • Hvem kan låne penge?

  Alle som er fyldt 18 år med et CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse kan ansøge om at låne penge nu og her. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, Debitorregistret eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj kan vi ikke tilbyde dig et lån.

  Derudover er der et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus:

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis man har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis man har en medansøger.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  ​I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde det lån, der er ansøgt. Hvis det ikke er muligt for os at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde. ​

  Dette betyder, at du stadig kan optage et lån hos os, men du bliver nødt til at overveje, om disse nye betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Lån penge nu til en attraktiv rente

Hos Santander Consumer Bank kan du låne penge nu og her, med helt ned til 3,90% i rente. Vi har to slags lån, som begge med en attraktiv rente og muligheden for at låne op til 350.000 kroner giver dig de bedste rammer for et lån til det, du gerne vil bruge pengene på.

Så hvis du står og har brug for penge til en god rente, er du uden tvivl kommet til det rette sted. Du kan begynde din ansøgning øverst på siden her, og så er du godt i gang med at få indfriet dine drømme med et lån fra Santander Consumer Bank.

Enkel ansøgningsprocess

Vi har stor erfaring inden for lån og finansiering til private, hvorfor du hos Santander altid vil opleve en professionel og tryg behandling ved optagelsen af dit lån. Med vores attraktive rente og hurtige behandlingstid er du derfor sikret at få pengene til rådighed på din konto efter at have sendt en låneansøgning. Du klarer hele låneprocessen online, og vi stiller ikke spørgsmål ved, hvad du skal bruge pengene på. Det betyder, at du frit kan bruge dit lån til det, som du helst vil.

Privatlån eller Privatlån Plus

Da vi udbyder to typer af lån, kan du enten bruge vores låneberegner til Privatlån (Lån under 50.000 kr.) eller låneberegner til Privatlån Plus (Lån over 50.000 kr.) til at finde det lån, som passer bedst til dig. Fælles for begge vores lånetyper er, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed og du på få hverdage kan få svar på din låneansøgning.

Skal jeg stille sikkerhed når jeg låner penge?

Nej, du skal ikke stille sikkerhed, når du skal låne penge hos os. Vi lader det være op til dig, hvad du gerne vil bruge pengene på, og derfor beder vi heller ikke om sikkerhed ved optagelsen af et lån. I stedet vil vi bede om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til via NemID og SKAT. Det kan du gøre, når du skal indgive en elektronisk låneansøgning via vores formular. ​

Individuel kreditvurdering

Vi laver en individuel kreditvurdering af din privatøkonomi, når du ansøger om at låne penge hos Santander. Det betyder, at vi kigger din privatøkonomi igennem og på den baggrund giver dig et lånetilbud, som du kan vælge at takke ja eller nej til. Da vi altid laver en individuel vurdering af vores låneansøgninger, kan vi heller ikke garantere, at renten og vilkårene for lånet er de samme som dem, du oprindeligt har set på siden. Det afhænger i sidste ende af den individuelle kreditvurdering, som vi laver. Du kan læse den endelige vurdering i lånekontrakten, hvor du også kan se den rente, vi kan tilbyde dig på lånet.