Så let er det
Så let er det

Spørgsmål og svar om nyt billån

 • Er min ansøgning om billån bindende?

  Nej, din ansøgning om et billån hos os er ikke bindende. Når du sender din ansøgning til os, og den bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, når du har underskrevet lånedokumentet, at det er bindende. Efter du har underskrevet, har du desuden 14 dages fortrydelsesret.

  Du kan derfor helt uforpligtende sende en ansøgning afsted for at se hvilket lån, vi er i stand til at tilbyde dig. Hvis det tilsendte tilbud ikke lever op til dine forhåbninger, kan du blot undlade at acceptere det.

  Vi har valgt at gøre det på denne måde, fordi vi mener, at det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rette beslutning for dig selv, når du skal ud og anskaffe en ny bil.
 • Hvordan finder jeg reg.nr. på bilen?

  Bilens registreringsnummer findes på bilannoncen på DBA eller Biltorvet. Vi anbefaler også, at du tager kontakt til sælger, inden du ansøger om et billån hos os. På den måde får du alle de informationer, du behøver, så du kan træffe den rette beslutning i forbindelse med din bilfinansiering.

 • Hvordan finder jeg sælgers oplysninger?

  Du finder sælgers navn og kontaktoplysninger på bilannoncen på DBA eller Biltorvet. Vi anbefaler også, at du tager kontakt til sælger, før du søger om et lån til bilfinansiering hos os.

  Jo mere du ved om sælgeren, desto mere sikker kan du føle dig med handlen.

 • Hvad koster et billån?

  Prisen på et billån afhænger af lånebeløbet, din egen udbetaling samt løbetiden på lånet. Du kan bruge vores beregner her på siden for at finde netop det billån, der passer til dig. Ved anvendelse af vores lånberegner, kan du se helt nøjagtigt, hvad du skal betale for et billån hos os.

  Hos Santander Consumer går vi meget op i, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle.

  Du kan altid kontakte vores kundeservice på auto@santanderconsumer.dk eller ringe til os på 70 21 90 11 – alle hverdage fra 09.00-16.00.

 • Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål til min ansøgning?

  Hvis du køber din bil via en forhandler, som vi samarbejder med, bedes du kontakte forhandleren, hvis du har spørgsmål til din ansøgning.