Bil og Fritid

Her finder du en oversigt over vores produkter inden for bil og fritid.

Illustration av en gul liten bil.

Køb bil af privatperson

Du kan låne op til 350.000 kr. og du afslutter selv bilhandlen med sælgeren.

Illustration av en röd bil.

Køb bil af bilforhandler

Et billån som du optager hos en af vores samarbejdende bilforhandlere.

Illustration av en bilnyckel och en lila bil som nyckelring

Privatleasing

Privatleasing er perfekt til dig, der har brug for en ny bil og foretrækker at betale en fast ydelse hver måned.

Motorcykel

Vi tilbyder finansiering af din motorcykel, så du kan blive godt kørende.

Illustration av en ljusblå husvagn

Campingvogn

​Vi tilbyder lån til campingvogn i samarbejde med landets dygtigste campingvognsforhandlere.

Båd

Vi giver dig mulighed for at finansiere din båd i samarbejde med bådforhandlere over hele landet.

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Ofte stillede spørgsmål om billån

Hvad koster et billån?

Prisen på et billån afhænger af lånebeløbet, din egen udbetaling samt løbetiden på lånet. Du kan bruge vores beregner her på siden for at finde netop det billån, der passer til dig. Ved anvendelse af vores lånberegner, kan du se helt nøjagtigt, hvad du skal betale for et billån hos os.

Hos Santander Consumer går vi meget op i, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du skulle have nogle.

Du kan altid kontakte vores kundeservice på auto@santanderconsumer.dk eller ringe til os på 70 21 90 42 – alle hverdage fra 10.00-16.00.

Hvordan finder jeg registreringsnummer på bilen?

Bilens registreringsnummer findes på bilannoncen på DBA eller Biltorvet. Vi anbefaler også, at du tager kontakt til sælger, inden du ansøger om et billån hos os. På den måde får du alle de informationer, du behøver, så du kan træffe den rette beslutning i forbindelse med din bilfinansiering.

Er min ansøgning om billån bindende?

Nej, din ansøgning om et billån hos os er ikke bindende. Når du sender din ansøgning til os, og den bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, når du har underskrevet lånedokumentet, at det er bindende. Efter du har underskrevet, har du desuden 14 dages fortrydelsesret.

Du kan derfor helt uforpligtende sende en ansøgning afsted for at se hvilket lån, vi er i stand til at tilbyde dig. Hvis det tilsendte tilbud ikke lever op til dine forhåbninger, kan du blot undlade at acceptere det.

Vi har valgt at gøre det på denne måde, fordi vi mener, at det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rette beslutning for dig selv, når du skal ud og anskaffe en ny bil.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål til min ansøgning?

Hvis du køber din bil via en forhandler, som vi samarbejder med, bedes du kontakte forhandleren, hvis du har spørgsmål til din ansøgning.

Få tryghed med en værdisikring

Værdisikring er et tillæg til din bilforsikring i tilfælde af tyveri og totalskade. Forsikringen skal tegnes senest tre måneder efter køb af køretøjet.

Få et billigt billån hos Santander

Eftersom du er havnet på denne side, så har du måske fundet din drømmebil, som du er interesseret i at finansiere? Så er du også kommet til det helt rette sted, for hos Santander har du nemlig mulighed for at ansøge om et billån.

Din ansøgning om et lån hos os er ikke bindende. Hvis din ansøgning bliver godkendt, modtager du et lånetilbud. Det er først, efter du har underskrevet lånedokumentet, at det er bindende. Du har desuden 14 dages fortrydelsesret, når du har underskrevet. På den måde kan du helt uforpligtende sende os en ansøgning for at se hvilket lån, vi er i stand til at tilbyde dig.

Hvis det tilsendte tilbud ikke lever op til dine forventninger, kan du blot lade være med at acceptere det. Vi gør det på denne måde for at give dig de bedste forudsætninger, så du kan træffe den rette beslutning for dig selv, når du skal ud og anskaffe en ny bil med det billigste billån.

Hvad er et billån?

Et billån er en mulighed for dig, der har fundet bilen, men hvor du ikke helt har alle pengene til at finansiere hele bilkøbet. Med et billån hos Santander kan vi derfor hjælpe dig med at finansiere din nye bil.

Når du optager et billån, bliver der også typisk taget pant i bilen. Det betyder, at hvis du stopper med at tilbagebetale dit lån, så kan vi faktisk gøre krav på bilen. Men da vi har pant i bilen, kan vi som regel også tilbyde dig et billigere billån.

Du kan på den måde også sammenligne et billån med et lån til:

De penge, som du låner med dit billån, er øremærket. Det vil sige, at du udelukkende kan bruge pengene på at købe din nye bil. Dog spiller det ingen rolle, om du vælger en ny bil eller en brugt bil.

Ofte er et billån også et annuitetslån. Det betyder, at du skal betale den samme ydelse hver måned, indtil du har tilbagebetalt dit lån. Renten og dit låns etableringsomkostninger har blandt andet betydning for, hvor meget din månedlige ydelse lyder på.

Hvad koster det at låne penge til et billån?

Din pris på billånet er først og fremmest afhængig af, hvor mange penge du gerne vil låne. Dertil afhænger din pris også af etableringsomkostningerne og den rente, som du kan få billånet til. 

Vælger du at finansiere din bil via et billån, så er du også typisk garanteret et fordelagtigt lån til en fordelagtig rente. Det skyldes nemlig, at bilen bliver stillet som sikkerhed for dit lån.

Når du vælger et lån, så skal du udover renten også sørge for at kigge på etableringsomkostningerne. En lav, fast rente er naturligvis attraktivt, men det kan i høj grad svare sig også at kigge på lånets ÅOP, hvilket i sidste ende viser, hvad billånet koster dig. På den måde kan du også nemmere sammenligne billån, så du kan finde det billigste billån, når du er klar til at finansiere dit bilkøb.

Den endelige pris på dit billån afhænger af, hvor meget du vil låne, din udbetaling og lånets løbetid. Dertil afhænger prisen på lånet også af bilens alder og selve bilens pris. Det er derimod underordnet, om du vælger en elbil, plug-in hybridbil eller en benzinbil. Her på siden kan du bruge vores låneberegner, så du kan se, hvor meget du kan låne. Du kan se vores priser og gebyrer for billån her.

Hos Santander er vi meget interesseret i, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du nu skulle have nogle.

Hvad skal du overveje, inden du vælger et billån?

Inden du vil optage lånet, så er det en god idé, at du har gjort dig nogle overvejelser om dine ønsker og behov, så du lettere kan finde frem til det billån, der passer bedst til dig. Du har nemlig flere muligheder - også med og uden udbetaling.

Et billån uden udbetaling er en mulighed for dig, der har brug for en bil med det samme, men som ikke har pengene til udbetalingen. Du låner dermed hele bilens pris, hvilket også typisk betyder, at din rente bliver lidt højere, end hvis du havde udbetalingen klar. Du kan prøve vores låneberegner og se, hvad der kan lade sig gøre for dig.

Kig på dit billåns ÅOP

Når du skal vælge et billån, der passer til din situation, så kan det i høj grad svare sig at tage et kig på lånets ÅOP, hvilket står for årlige omkostninger i procent. Dette tal angiver nemlig dine samlede omkostninger for oprettelsen af billånet.

Hvis du vil have det absolut billigste lån, så er det også dette tal, du skal kigge efter. Vi er altid forpligtet til at oplyse lånets ÅOP, så det er let for dig at finde.

ÅOP tager både højde for renten og dine andre omkostninger ved lånet. Hvis du udelukkende forholder dig til renten, så er det fristende at vælge den laveste rente, men der er flere forhold, der spiller ind, herunder gebyrer. Hos Santander holder vi ikke noget skjult for dig, så du behøver ikke at bekymre dig om overraskende skjulte gebyrer.

Billån uden udbetaling

Et billån uden udbetaling betyder, at du kan låne pengene, der svarer til prisen på bilen. Det vil sige, at du faktisk kan få din drømmebil uden, at du behøver at have pengene i forvejen. Din nye bil bliver dermed fuldstændig finansieret via dit billån.

Er du interesseret i et billån uden udbetaling? Så skal det nævnes, at det ofte er nemmere at få bilen finansieret, hvis den er helt ny - ældre biler kræver nemlig typisk en udbetaling. Dog kan det også godt lade sig gøre at få et billån uden udbetaling til en brugt bil.

Billån med udbetaling

Et billån med udbetaling betyder, at du betaler et vis beløb af bilen selv. Det er ikke et krav hos os for at ansøge om et billån, men hvis du betaler over 20 procent selv, så kan du få en attraktiv rente.

Man kan sige, at et billån med udbetaling er en ekstra sikkerhed for os, når du låner penge. Det er derfor, at vi kan tilbyde en lav rente.