Lån 35.000 kroner

Her kan du ansøge om et lån på 35.000 kroner hos Santander.

Kvinde ansøger om lån
Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

Optag et lån på 35.000 kroner hos Santander

Hos Santander kan du låne 35.000 kroner. Vi har flere års erfaring med at tilbyde attraktive privatlån til vores kunder.

Når du sender din ansøgning afsted til os, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud tilbage til dig.

Hele ansøgningsprocessen sker online, og hvis du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig. På den måde sikrer vi, at du får en god låneoplevelse og et lån, der passer til netop din økonomi. Prøv vores låneberegner her.

Vi svarer hurtigt på din ansøgning

Når vi modtager din ansøgning, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. 

Vi foretager altid en individuel kreditværdighedsvurdering af din økonomi. Det betyder, at vi gennemgår både din ansøgning og din privatøkonomi, og derefter vender vi tilbage med et lånetilbud til dig. Det kan du vælge at takke ja eller nej til.

Hvilke begreber skal du kende, før du tager et lån?

Når du gerne vil låne penge, så er der visse begreber, som du bør kende til. Det giver dig nemlig mulighed for, at du kan få det bedste og billigste lån. Det er en god idé uanset, hvor mange penge du gerne vil låne. Der er tale om disse begreber:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsomkostninger
  • Lånets løbetid

Med disse fire begreber kan du udregne den samlede pris på dit lån. Det er altid fornuftigt at kigge nærmere på lånets årlige omkostninger i procent (ÅOP). Med ÅOP kan du nemlig bedre sammenligne forskellige relevante lån og dermed finde frem til det billigste lån, der passer til din situation. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden være den samme.

Hvis du vælger en kortere løbetid, vil du få et billigere lån, idet du kan undgå flere renter - dog vil din månedlige ydelse være højere. Hos Santander kan du låne 35.000 kroner til en maksimal løbetid på 7 år, men du kan naturligvis indfri lånet før tid.

Du kan læse mere om, hvilke begreber du skal kende til, når du tager et privatlån her.

Hvem kan låne penge hos Santander?

Før du kan blive godkendt til et lån på 35.000 kr. hos os, så skal du opfylde følgende lovkrav:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Hos Santander kan du låne 35.000 kroner, uden du behøver at stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en samlet kreditværdighedsvurdering af din nuværende økonomi, hvor vi beder om din årsopgørelse og din seneste lønseddel. Begge dokumenter kan du automatisk give os adgang til via MitID og SKAT.

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål, så kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi sidder klar til at hjælpe dig.