Beregn dit Privatlån her

​Privatlån er for dig, der skal låne mellem 20.000 kr. og 100.000 kr. Renten er fra 9,95%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.​

Beregn dit Privatlån Plus her

​Med Privatlån Plus kan du låne fra 50.000 - 350.000 kr. Renten er fra 3,90%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.

 

 

Spørgsmål og svar om lån

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Når du skal optage et lån, skal vi bruge din seneste lønseddel samt årsopgørelse. Vi vil automatisk modtage oplysningerne via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at vi må få udleveret dem.

  Du bør også være opmærksom på, at vi skal have en kopi af dit sygesikringsbevis, hvis du benytter dig af en hemmelig adresse.

  I tilfælde af, at du vælger at ansøge med en partner, bedes I begge opgive ovenstående oplysninger.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Når du søger Privatlån hos Santander Consumer Bank, bedes du ikke stille nogen form for sikkerhed.

  Du skal til gengæld være opmærksom på, at du ikke kan optage et lån hos os, hvis du er registreret i Debitorregistret eller RKI. Derudover må du heller ikke have foretaget udlæg i din bolig eller dit køretøj.

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Hvis du støder på ”fejl” i forbindelse med indsendelsen af din ansøgning, kan du prøve dig frem med nogle forskellige tiltag.

  Først og fremmest bør du kigge ansøgningen igennem for at se, om der optræder nogle røde ”markeringer” med en bemærkning om manglende indtastninger i skemaet.

  Derefter bør du kontrollere, om du har ”hakket af” i samtykket. Hvis ikke der gives samtykke til dataanvendelse mv., kan vi nemlig ikke modtage din ansøgning om et lån.

  Hvis du stadig oplever problemer med at få sendt din ansøgning afsted, kan du ringe til os på 70 21 31 31. Vi har åbent fra mandag til fredag mellem klokken 10 og 16, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig, når du står og har brug for det.

  Start med at udfylde ansøgningen og ring derefter til os, så processen bliver så gnidningsfri som muligt.

  Når du støder på problemer, bør du også altid prøve at anvende en anden browser samt sikre, at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer.

 • Er renten på et lån hos Santander fast eller variabel?

  Når du optager et privatlån hos os, tilbyder vi udelukkende en variabel rente. Hvis du gerne vil blive klogere på området, kan du læse meget mere om, hvad en variabel rente vil sige i vores almindelige lånebetingelser.

 • Kan jeg ansøge om et lån via telefon og brev?

  Nej. Du kan kun ansøge om et lån hos os via vores hjemmeside. Når du skal ansøge om lånet, skal du huske at have dit NemID parat, så du er klar til at udfylde ansøgningen. På denne måde sikrer du dig en hurtig ansøgningsproces.

  Hvis du skulle blive i tvivl om noget vdr. ansøgningsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon på 70 21 31 31.

  Når du ringer til nummeret, vil du blive stillet direkte igennem til vores privatlånsafdeling, hvor vi altid sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du skal vide, at der er ikke nogle spørgsmål, der er forkerte at stille – vi besvarer glædeligt dem alle.

  På denne måde sikrer vi os nemlig, at du altid kan få et svar, såfremt du bliver i tvivl om noget i forbindelse med optagelsen af dit forbrugslån.

  Hos Santander Consumer vægter vi din oplevelse højt, og derfor bør du aldrig tøve med at tage kontakt til os.

 • Hvem kan optage et lån?

  Vi har udarbejdet nogle krav, som du skal opfylde, før du kan optage et lån hos os.

  Du skal blandt andet have et CPR-nummer, være fyldt 18 år og have en dansk folkeregisteradresse.

  Derudover stiller vi også et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus.

  Forskellen på disse to slags lån er udelukkende størrelsen, og derfor er der også forskellige indkomstkrav til dem.

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis du har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis du har en medansøger.

  Hvis du ønsker at læse mere om forskellene på vores Privatlån og Privatlån Plus, kan du gøre det her.

  Derudover skal du også være opmærksom på, ​at du ikke kan optage et lån hos os, hvis du er registreret i RKI eller Debitorregistret.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde dig det lån, du selv har ansøgt om. Hvis det ikke er muligt, ser vi med det samme på andre muligheder for dig. Derfor vil du nogle gange opleve, at du modtager et andet tilbud end forventet.


  Du har altså stadig mulighed for at optage et lån hos os, selvom du ikke bliver godkendt i første omgang. Vi beder dig til gengæld om at overveje, om de nye tilsendte betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Låneberegner - beregninger og omkostninger

For at få en bedre forståelse for låneomkostningerne i vores låneberegner, giver vi dig en kort forklaring af, hvad de forskellige tal betyder.

Der findes nemlig nogle særlige nøgletal, der er gode at kende til, før du optager et lån. Derfor vil vi gerne informere dig om disse, så du har et solidt sammenligningsgrundlag og dermed kan træffe den helt rigtige beslutning for dig selv.

ÅOP i vores låneberegner

ÅOP står for årlig omkostning i procent. Denne sats indeholder gebyrer, renter og eventuelt andre udgifter, som du kan støde på i forbindelse med optagelsen af et lån.

Du bør derfor altid kigge efter dette nøgletal i vores låneberegner, når du skal have klarlagt de årlige omkostninger ved dit lån – i procent.

Beregning af låneomkostningerne

Vores låneberegner til Privatlån og Privatlån Plus giver dig mulighed for at få indblik i de omkostninger, der er forbundet med vores lån. 

En lav ÅOP er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dit lån er billigere. Som navnet selv beskriver, er omkostningen set ud fra et årligt perspektiv. ÅOP samler til gengæld udgifterne og giver lånet en bedre gennemsigtighed. Du kan også se vores priser og gebyrer for både Privatlån og Privatlån Plus her.

Du kan se lånets rente i låneberegneren

Vores låneberegnere til Privatlån og Privatlån Plus giver dig mulighed for at se omkostningerne ved at låne penge hos os. Du kan frit justere beløbet og tilbagebetalingstiden, så du kan se de totale omkostninger, renten og din ÅOP.

En lav ÅOP er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dit lån totalt set vil være billigere. Som navnet beskriver, er omkostningen set årligt.

Hvis du ønsker at opnå en bedre forståelse for de forskellige nøgletal i vores låneberegner, kan du frit justere på lånebeløbet og tidshorisonten. På den måde kan du nemlig se:

 • Dine totale omkostninger
 • Din rente
 • Din ÅOP

Prøv eksempelvis at indstille beløbet til 100.00 kroner i vores låneberegner, og justér derefter på løbetiden. Når du gør dette, vil du hurtigt se, at de forskellige nøgletal ændrer sig.

Jo hurtigere du er om at afvikle dit lån, jo højere vil din ÅOP ligeledes være. En hurtig afvikling giver dig til gengæld lavere kreditomkostninger, hvorfor lånet i sidste ende vil være billigere for dig på denne måde. Forklaringen lyder på, at en ÅOP er angivet i procent, og derfor er du nødt til at regne dig frem til den totale omkostning, før du kan vurdere fordelagtigheden af et givent lån.Den endelige beregning af dit lån

Tilbuddet, som du ender med at modtage, når du har sendt din ansøgning afsted til os, vil ikke altid svare til, hvad du indtastede i vores låneberegner.

Forklaringen på det er, at vi først foretager en kreditværdighedsvurdering af dig, hvorefter vi tilsender dig et tilbud, der passer til din økonomi.

Derudover vil din rente ligeledes afhænge af en helhedsvurdering af din kreditværdighed, som vi automatisk går i gang med, når vi har modtaget din ansøgning via vores låneberegner.

Vores vurdering vil typisk indbefatte de forskellige oplysninger, vi kan se på din lønseddel, årsopgørelse og eventuelt eksisterende gældsforpligtelser. Vi kan også bede om oplysninger om dine udgifter.

Hvis du har ansøgt om Privatlån Plus og ikke lever op til vores krav om kreditvurdering, vil vi sandsynligvis tilbyde dig et andet lån med en rente, der svarer til vores vurdering af din privatøkonomi. Du har derfor stadig mulighed for at optage et lån hos os, såfremt du ikke bliver godkendt til det beløb, du søgte om i vores låneberegner.

Benyt vores låneberegner øverst på siden til at beregne ydelsen på dit lån, så du kan få den sendt afsted i dag.

Fast eller variabel rente til dit lån?

Når du optager et Privatlån hos Santander Consumer Bank, så tilbyder vi udelukkende en variabel rente. Hvis du gerne vil blive klogere på området, kan du læse mere om, hvad en variabel rente vil sige herunder.

Man kan sige, at den største forskel på en fast og variabel rente ligger i trygheden. En fast rente er typisk dyrere, men til gengæld er den sikker, fordi du kender renten i hele lånets løbetid. En variabel rente er derimod mere usikker, men den er typisk også billigere.

Årsagen til at et lån med en variabel rente er billigere her og nu skyldes, at renten typisk er lavere end en fast rente, som du også ville kunne få på det samme tidspunkt. Dog er ulempen ved den variable rente, at renten kan ændre sig undervejs i dit låns løbetid. Det betyder, at hvis renten stiger, så stiger dine udgifter også, og den kan potentielt også overstige renten, da du optog lånet.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende din ansøgningsproces, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon på 70 21 31 31.