Beregn dit Privatlån her

​Privatlån er for dig, der skal låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. Renten er fra 9,95%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.​

Beregn dit Privatlån Plus her

​Med Privatlån Plus kan du låne fra 50.000 - 350.000 kr. Renten er fra 3,90%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.

 

 

Spørgsmål og svar om lån

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Ved alle lån skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt seneste årsopgørelse, som vi modtager via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT giver os oplysningerne. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Ved lån over 100.000 kr. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os.

  Hvis du dog er registreret i Debitorregistret, RKI, eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj, så kan du desværre ikke låne penge hos os. 

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Følgende kan være skyld i fejl i forbindelse med indsendelse af ansøgningen: - Kig ansøgningen igennem, inden du sender den, for at se om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet. - Har du/I ”hakket af” i samtykket? Hvis ikke du/I giver samtykke til dataanvendelse mv., kan vi ikke modtage ansøgningen. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. mandag til fredag mellem kl 10 og kl 16. Start med at udfylde ansøgningen og ring så til os på 70 21 31 31 og tryk 1 når/hvis der opstår problemer.

  Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer eller prøv med en anden browser.

 • Er renten på Santander Privatlån fast eller variabel?

  Vi tilbyder udelukkende variabel rente på Santander Privatlån. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​

 • Kan jeg ansøge om at låne penge pr. telefon eller brev?

  Nej, vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat, så er du klar til at udfylde din ansøgning.

  Du er dog altid velkommen til at kontakte os hverdage fra 10.00-16.00 på 70 21 31 31 og tryk 1, hvis du er i tvivl om noget ved ansøgningsprocessen. Dette er nummeret direkte til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan optage et lån uden at være i tvivl om noget som helst.

  Vi prioriterer kundeservice højt og ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 • Hvem kan låne penge?

  Alle som er fyldt 18 år med et CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse kan ansøge om at låne penge nu og her. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, Debitorregistret eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj kan vi ikke tilbyde dig et lån.

  Derudover er der et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus:

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis man har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis man har en medansøger.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  ​I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde det lån, der er ansøgt. Hvis det ikke er muligt for os at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde. ​

  Dette betyder, at du stadig kan optage et lån hos os, men du bliver nødt til at overveje, om disse nye betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Beregningen og omkostningerne

For at du bedre forstår beregningen og låneomkostningerne kan du læse mere om, hvad de enkelte elementer betyder her.

 

ÅOP i vores låneberegner

ÅOP står for årlig omkostning i procent. Denne sats indeholder gebyrer, renter og evt. andre udgifter, som du vil have i forbindelse med at optage dit lån. Du kan derfor se efter dette tal i vores låneberegner, så du kan se alle omkostninger ved dit kommende lån.

 

Beregning af låneomkostningerne

ÅOP er et godt sted at kigge, når du vil se, hvad dit lån typisk vil ’koste’ om året. En lav rente eller et lån uden gebyrer er nemlig langt fra ensbetydende med, at det behøver at være et billigt lån. ÅOP samler udgifterne og giver lånet en bedre gennemsigtighed.

 

Se din rente i låneberegneren

​Vores låneberegnere til Privatlån og Privatlån Plus giver dig muligheden for at se din omkostning for at låne penge hos os. Du kan frit justere beløbet og tilbagebetalingstiden, så du kan se de totale omkostninger, renten og din ÅOP.
 
En lav ÅOP er nødvendigvis ikke ensbetydende med at dit lån total set vil være billigere. Som navnet beskriver, er omkostningen set årligt.

 

Den endelige beregning af dit lån

Det tilbud - du ender med at modtage efter at have ansøgt her på siden - vil ikke altid svare til, hvad du indtastede i beregneren. Din rente er afhængig af en helhedsvurdering af din kreditværdighed. Det vil typisk indbefatte de oplysninger, vi kan se på din lønseddel, din årsopgørelse og evt. eksisterende gældsforpligtelser.

I tilfælde hvor du eksempelvis har ansøgt om et Privatlån Plus, men ikke lever op til kravene for lånet, vil vi i stedet tilbyde dig et lån med en rente, der svarer til vores vurdering af din økonomiske situation for et lån.

Benyt vores låneberegner øverst på siden her, så du kan beregne ydelsen på dit lån og sende din ansøgning af sted i dag.