Lån 25.000 kroner

Her kan du ansøge om et lån på 25.000 kroner hos Santander.

Kvinder ansøger om lån
Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

Optag et lån på 25.000 kroner hos Santander

Hos Santander er det enkelt og sikkert at låne 25.000 kroner.

Når du har sendt din ansøgning, vil vi behandle den og derefter sende et lånetilbud til dig. Vores ansøgningsprocess foregår online, og vi er naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. På den måde kan vi nemlig sikre dig en god låneoplevelse. Du kan også prøve vores låneberegner her.

Du får hurtigt svar på din ansøgning

Når vi modtager din ansøgning, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid.

Vi foretager en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi. Det betyder, at vi tager et samlet kig på både din ansøgning og din privatøkonomi, hvorefter vi sender et tilbud til dig, som du enten kan sige ja eller nej til.

Hvad er prisen for at optage et lån?

Før du låner penge online, så er det en god idé at undersøge, hvad prisen for et lån egentlig er. På den måde er det nemmere at sammenligne forskellige lån, så du kan få det billigste lån, der også passer til din økonomiske situation. Det er disse fire aspekter, der er afgørende for prisen på dit lån:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsomkostninger
  • Lånets løbetid

Lånets løbetid beskriver, hvor længe dit nuværende lån skal løbe. Eksempelvis er et lån, der løber over to år ofte billigere end et lån på fem år, idet du dermed undgår at skulle betale flere renter ved den kortere løbetid. Du skal dog være opmærksom på, at din månedlige ydelse vil være højere. 

Hos Santander er vores administrationsgebyr fast, og det ligger på 25 kroner om måneden - det gælder uanset hvor mange penge du låner. Beløbet dækker over de udgifter, som vi har for opkrævning af betalingen for lånet.

Du kan også kigge på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Med ÅOP kan du nemlig bedre sammenligne forskellige relevante lån og dermed finde frem til det billigste lån, der passer til din situation. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden være den samme.

Opfylder du vores krav til at låne penge?

Der er nogle krav, som du først skal opfylde, hvis du gerne vil låne 25.000 kr. hos os. Det gælder følgende:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Læs mere om, hvordan du bliver godkendt til et lån her.

Lån penge hos Santander uden at stille sikkerhed

Hos Santander kan du låne 25.000 kroner, uden du behøver at stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en kreditværdighedsvurdering af din økonomi, så du kan få det bedste lån, der passer til netop din økonomiske situation.

Når vi foretager vores kreditværdighedsvurdering, beder vi om din årsopgørelse og din seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til via MitID og SKAT.

Har du spørgsmål? Du kan naturligvis altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.