Lån 20.000 kroner

Lån 20.000 kroner hos Santander til det, der føles rigtigt for dig.

Par ansøger om lån
Illustration av gröna sedlar

Optag et lån på 20.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at låne 20.000 kroner.

Når du sender din ansøgning afsted til os, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud tilbage til dig.

Hele ansøgningsprocessen sker online, og hvis du har spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig. Således kan vi sikre, at du får en god låneoplevelse. Det sikrer ligeledes, at du får det bedste lån, der passer til din økonomi. Prøv også vores låneberegner her.

Få hurtig svar på din ansøgning

Når vi har modtaget din ansøgning, vender vi tilbage med et svar inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi foretager en individuel kreditværdighedsvurdering af din økonomi. Det betyder, at vi tager et kig på både din ansøgning og din privatøkonomi, hvorefter vi sender et lånetilbud til dig. Det kan du så vælge at takke ja eller nej til.

Hvad skal du vide, inden du optager et lån?

Når du gerne vil låne penge, så er der visse begreber, som du bør kende til. Det giver dig nemlig mulighed for, at du kan få det bedste og billigste lån. Det gælder disse begreber:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsomkostninger
  • Lånets løbetid

Disse fire begreber gør det muligt for dig at udregne din samlede pris på dit lån. Uanset hvor stort dit lån skal være, så er det altid fornuftigt at kigge nærmere på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme.

Med en kortere løbetid vil du få et billigere lån, da du undgår flere renter - men dog vil din månedlige ydelse blive højere. Hos Santander kan du låne 20.000 kr. til en maksimal løbetid på seks år. Du kan naturligvis indfri lånet før tid.

Kan du blive godkendt til et lån hos os?

For du kan blive godkendt til et lån på 20.000 kr. hos os, skal du opfylde følgende lovkrav:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge hos Santander uden at stille sikkerhed

Hos os kan du låne penge uden, at du behøver at stille sikkerhed for lånet. Vi laver en samlet kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, hvor vi beder om din årsopgørelse samt din seneste lønseddel. Begge dele kan du automatisk give os adgang til via MitID og SKAT.

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål, så kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi sidder parate til at svare på dine spørgsmål.