Lån 150.000 kroner

Er du interesseret i et lån? Hos Santander kan du låne 150.000 kroner.

Kvinde ansøger om lån
Illustration av gröna sedlar

Optag et lån hos Santander

Hos Santander kan du nemt og enkelt låne 150.000 kr. til en attraktiv rente. Vi har mange års erfaring med at udstede lån til vores kunder.

Når du er klar, udfylder du din ansøgning. Efter du har sendt din ansøgning afsted, vil vi behandle den og sende et tilbud retur til dig.

Hos Santander hjælper vi dig hele vejen igennem ansøgningsprocessen, så du er garanteret en god låneoplevelse. Dermed kan du få det bedste lån, der passer til netop din situation. Prøv vores låneberegner her.

Dette skal du vide, inden du vil låne penge

Når du skal låne penge, er der generelt fire aspekter, som du skal være opmærksom på ved dit lån. Det gælder nemlig:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Disse fire forskellige aspekter udgør den samlede pris på dit lån. Alle dine udgifter på lånet er samlet i lånets ÅOP, hvilket er en forkortelse for ‘årlige omkostninger i procent’.

Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme.

Opfylder du kravene til et lån på 150.000 kroner?

Hos Santander følger vi lovkravene, som du skal opfylde, før du kan optage et lån på 150.000 kr. hos os. Du skal blandt andet opfylde kriterier:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Være fyldt 18 år.
  • Have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Dertil stiller vi også et indkomstkrav for vores Privatlån. Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 240.000 kroner, hvis du har en medansøger.

Derudover skal du også være opmærksom på, ​at du ikke kan optage et lån hos os, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Bedre økonomi - Find den bedste opsparingskonto 1 - Colourbox (1).jpg

Du får hurtigt svar på din ansøgning

Når du har sendt din ansøgning til os, vender vi altid tilbage med et svar hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi laver en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, når du ansøger om at låne penge hos Santander. Det betyder, at vi kigger din ansøgning og privatøkonomi igennem og sender dig et lånetilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til.

Da vi altid laver en individuel kreditværdighedsvurdering af vores låneansøgninger, kan vi heller ikke garantere, at renten og vilkårene for lånet er de samme som dem, du oprindeligt har set på siden. Det afhænger i sidste ende af den individuelle kreditværdighedsvurdering, som vi laver af din økonomi.

Du kan læse den endelige vurdering i lånekontrakten, hvor du også kan se den rente, vi kan tilbyde dig på lånet. 

Lån 150.000 kroner uden at stille sikkerhed

Når du låner 150.000 kroner hos Santander, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Vi laver en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi, så både låntager og långiver er sikret en god oplevelse.

I forbindelse med kreditværdighedsvurderingen beder vi om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til med MitID og via SKAT.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.