Lån 100.000 kroner

Er du interesseret i et lån? Hos Santander kan du låne 100.000 kroner.

Kvinder ansøger om lån
Illustration av gröna sedlar

Optag et lån på 100.000 kroner hos Santander

Hos Santander kan du ansøge om et lån på 100.000 kroner.

Når du har sendt ansøgningen afsted, behandler vi den og sender et lånetilbud tilbage til dig.

Hele ansøgningsprocessen foregår online, og vi er parate til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. På den måde er du nemlig garanteret en god låneoplevelse. Du kan prøve vores låneberegner her.

Få hurtigt svar på din ansøgning

Når du har sendt din ansøgning, vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt - og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi laver en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi. Det betyder, at vi kigger på både din ansøgning og privatøkonomi og sender dig et lånetilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til.

Lån 100.000 kroner - hvad koster det?

Inden du låner pengene, så kan det være en fordel at undersøge, hvad et lån koster, så du kan sammenligne lån og dermed få det billigste og bedste lån, der passer til netop din situation. Generelt er der fire aspekter, der afgører prisen på dit lån, nemlig:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Administrationsgebyret har ingen betydning for, hvor mange penge du vil låne. Det dækker over alle de udgifter til opkrævning af betalingen for lånet, og det ligger på 25 kroner om måneden.

Lånets løbetid dækker over, hvor længe dit eksisterende lån skal løbe. Eksempelvis vil et lån på fem år være billigere end et lån på 10 år, idet du undgår flere renter ved en kortere løbetid. Dog vil de månedlige afdrag være højere. Du kan kigge på ÅOP - de årlige omkostninger i procent - for at sammenligne forskellige lån, så du dermed nemmere kan finde det billigste lån.

Bedre økonomi - Hvordan får jeg det bedste lån - iStock (1).jpg

Opfylder du kravene til at låne penge?

Hvis du vil låne 100.000 kroner hos Santander, så er der visse kriterier, som du skal opfylde, herunder følgende:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Når du låner 100.000 kroner hos Santander, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Vi laver en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi, så du kan få det bedste lån, der også hænger sammen med din økonomiske situation.  Husk du altid kan indfri lånet, når det passer dig, uden ekstra omkostninger.

I forbindelse med kreditværdighedsvurderingen beder vi om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til med MitID og via SKAT.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi er klar til at hjælpe dig.