Hvem kan ansøge?

Før du kan ansøge om kredit, skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret. Derudover må du heller ikke have foretaget udlæg i bolig eller køretøj, hvis du har et ønske om at erhverve dig et af vores kreditkort.

Der stilles samtidig et minimumskrav til din årlige indtjening, som du skal kunne leve op til, før du kan blive godkendt til Santander Red.

Din årlige indkomst skal være over 200.000 kr., og vi foretager altid en individuel kreditvurdering, inden vi godkender og bevilger dig et kreditkort.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få vores kreditkort eller ej, kan du vælge at ansøge om det her på siden – du vil modtage svar med det samme.

Du er også velkommen til først at kontakte os, hvis du gerne vil høre lidt mere om selve anskaffelsesprocessen af vores kreditkort.

Du kan altid ringe til vores kundeserviceafdeling på 70 25 25 02, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi har åbent alle hverdage mellem klokken 10 til 16, og vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Vi går ekstremt meget op i, at du får dig en god oplevelse hver gang du handler med os eller blot søger svar. Derfor ønsker vi ikke, at du tøver med at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om noget.