Dit lån

Vælg det beløb du vil låne i beregneren & ansøg med NemID

Kreditvurdering

Vi gennemgår dine oplysninger, og giver dig hurtigt svar

Udbetaling

Underskriver du aftalen for lånetilbuddet, med NemID, er pengene på din konto indenfor 2 hverdage ​​

Forudsætter betaling med Betalingsservice.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.

* Den angivne rentesats er vores laveste debitorrente for det pågældende lånebeløb. Den endelige tilbudte rente, såfremt du bliver godkendt til et lån, afhænger af vores individuelle kreditvurdering og vil fremgå af kreditaftalen.

 

 

Spørgsmål og svar

 • Hvad kan jeg låne til?

  Vi blander os i princippet ikke i, hvad du skal bruge pengene til, men det kan være en fordel at lade os vide, hvis du skal bruge alle eller nogle af pengene til at indfri eksisterende gæld, da det kan have indflydelse på vores kre​​ditvurdering af din ansøgning. Endvidere kan Privatlånet desværre ikke bruges til finansiering af udbetalingen på en bil, hvor finansiering af bilen ligeledes sker gennem Santander Consumer Bank. Baggrunden er, at vi finansierer biler med købekontrakt og ejendomsforbehold. Anvendelsen af denne finansieringsform er juridisk betinget af, at vi ikke finansierer mere end 80% af bilen.

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Ved alle lån skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt seneste årsopgørelse, som vi modtager via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT giver os oplysningerne. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Ved lån over 100.000 kr. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os.

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Følgende kan være skyld i fejl i forbindelse med indsendelse af ansøgningen: - Kig ansøgningen igennem, inden du sender den, for at se om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet. - Har du/I ”hakket af” i samtykket? Hvis ikke du/I giver samtykke til dataanvendelse mv., kan vi ikke modtage ansøgningen. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. mandag til fredag mellem kl 10 og kl 16. Start med at udfylde ansøgningen, og ring så til os, på 70 21 31 31 når/hvis der opstår problemer.

  Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerheds opdateringer, og som alternativt kan du prøve med en anden browser.

 • Er renten på Santander Privatlån fast eller variabel?

  Vi tilbyder udelukkende variabel rente på Santander Privatlån. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​

 • Hvor meget kan jeg låne og over hvor lang tid?

  Hos Santander Consumer Bank kan du låne fra 10.000 kr. op til 350.000 kr. Du bestemmer selv, om du vil betale pengene tilbage over 12 eller op til 180 måneder. Låner du op til (og med) 50.000 kr. er tilbagebetalingstiden maksimum 120 måneder, låner du mellem 50.000 og 150.000 kr. er tilbagebetalingstid​en maksimum 144 måneder. Jo længere løbetid, desto lavere er den månedlige ydelse.​​

 • Kan man søge pr. tlf eller brev​?

  Nej, vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat.

 • Hvem kan låne?

  Alle som er fyldt 18 år med et CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse kan ansøge. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, eller Debitorregistret, kan vi ikke tilbyde dig et lån.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  ​I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde det lån, der er ansøgt. Hvis det ikke er muligt for os, at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde. ​

Så nemt er det at låne

At være Eurozonens største bank forpligter. Hos Santander Consumer Bank er vi professionelle, og vi har fokus på god service og sikkerhed.

Vi har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre, er at have dit NemID parat, udfylde ansøgningen her på siden og trykke send. Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende.

For at få et lån hos Santander må du ikke være i restance hos Santander eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.

Du er sikret en god rente
Hos Santander kan du låne til en konkurrencedygtig rente. Renten er variabel med månedlig tilskrivning og vil blive reguleret efter referencerenten CIBOR. Du kan læse mere om vores låneberegner her​.

Privatlån har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på lånet. Den rente, vi kan tilbyde dig på lånet, afhænger af vores kreditvurdering af din samlede økonomi. ​Bemærk, at kreditvurderingen som regel bliver bedre, hvis I er to i husstanden og ansøger sammen.


Safe forsikring - lån med sikkerhed
Du kan vælge at få en Safe forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du altid er tryg ved dit lån, hvis nu det uheldige skulle ske.