Lån 90.000 kroner

Er du interesseret i et lån? Her kan du ansøge om et lån på 75.000 kroner.

Illustration av gröna sedlar

Optag et lån på 90.000 kroner hos Santander

Hos Santander kan du ansøge om et lån på 90.000 kroner.

Vi sørger altid for at behandle din ansøgning hurtigst muligt, når du sender den afsted til os - og senest inden for fire timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud til dig, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Vi er klar til at hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen, så du får en god låneoplevelse. Du kan også prøve vores låneberegner.

Du får hurtigt svar på din ansøgning

Når vi har modtaget din ansøgning, vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi laver altid en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi. Det betyder, at vi tager et kig på både din ansøgning og privatøkonomi og sender dig et lånetilbud, som du enten kan vælge at sige ja eller nej til.

Hvad koster det at låne 90.000 kroner?

Inden du låner pengene, så er det en fordel at undersøge, hvad et lån koster, så du kan sammenligne lån og dermed få det bedste og billigste lån, der passer til netop din situation og din privatøkonomi. Overordnet set er der fire begreber, som du skal kende til. Der er tale om følgende finansielle begreber:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Disse fire begreber gør det muligt for dig at udregne din samlede pris på dit lån. Uanset hvor stort dit lån skal være, så er det altid fornuftigt at kigge nærmere på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme. Du kan naturligvis indfri lånet før tid helt uden ekstra omkostninger.

Opfylder du kravene til at låne penge?

Hvis du vil låne 90.000 kroner hos Santander, så er der visse kriterier, som du skal opfylde. Det gælder følgende:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Når du låner 90.000 kroner hos Santander, skal du ikke stille sikkerhed for dit lån. Vi laver en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi, så du kan få det lån, der hænger sammen med din økonomiske situation. 

I forbindelse med kreditværdighedsvurderingen beder vi om din årsopgørelse og din seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til via MitID og Skat.dk.

Har du spørgsmål, så kan du altid ringe til os på 70 21 90 11. Vi er klar til at hjælpe dig.