Lån 80.000 kroner

Lån 80.000 kroner til det, der føles rigtigt for dig.

Illustration av gröna sedlar

Ansøg om et lån på 80.000 kroner hos Santander

Hos Santander kan du sikkert og enkelt ansøge om et lån på 80.000 kroner.

Hele ansøgningsprocessen foregår online, og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Du kan prøve vores låneberegner her.

Du får hurtigt svar på din ansøgning

Når du har sendt din ansøgning, vil vi vende tilbage med et svar hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi vil foretage en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi. Dette betyder, at vi vil gennemgå både din ansøgning og privatøkonomi og sende dig et lånetilbud, som du kan vælge at acceptere eller afvise.

Hvad koster det at låne 80.000 kroner?

Før du låner penge, kan det være en fordel at undersøge omkostningerne ved et lån, så du kan sammenligne forskellige lån og finde det bedste og billigste lån, der passer til din situation. Der er fire overordnede faktorer, der påvirker prisen på et lån, nemlig:

  • Rente
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Den endelige tilbudte rente afhænger af vores individuelle kreditværdighedsvurdering af din økonomiske situation.

Lånets løbetid dækker over, hvor længe dit lån skal løbe. For eksempel vil et lån på fem år ofte være billigere end et lån på 10 år, da en kortere løbetid betyder færre renteomkostninger. Dog vil de månedlige afdrag være højere. 

Du kan sammenligne forskellige lån ved at kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent). Samtlige omkostninger er inkluderet i lånets ÅOP. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, men husk at løbetiden skal være ens, for at det giver mening at sammenligne.

Opfylder du vores krav til at låne penge?

For at kunne låne 80.000 kroner hos Santander skal du opfylde visse lovkrav, som er:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Tag et lån hos os uden at stille sikkerhed

Når du låner 80.000 kr. hos Santander, behøver du ikke stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi, så du kan få det lån, der passer bedst til din økonomiske situation.

Som led i kreditværdighedsvurderingen beder vi om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til med MitID og via skat.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 70 21 90 11. Vi er altid klar til at hjælpe dig.