Lån 70.000 kroner

Lån 70.000 kroner til det, der føles rigtigt for dig.

Illustration av gröna sedlar

Ansøg om et lån på 70.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at ansøge om et lån på 70.000 kroner. Ansøgningsprocessen foregår online, og hvis du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan bruge vores låneberegner til at se, hvad dit månedlige afdrag vil være, og efter du har indsendt din ansøgning, vil du få svar hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi foretager en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, så vi kan give dig det bedste lånetilbud. Du kan herefter vælge at acceptere eller afvise tilbuddet

Hvad skal du betale for at låne 70.000 kroner?

Inden du optager et lån, kan det være en fordel at undersøge omkostningerne ved lånet, så du kan sammenligne forskellige lån og finde det lån, der passer bedst til din situation. Der er fire overordnede faktorer, der påvirker prisen på et lån, nemlig

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Den endelige rente afhænger af vores individuelle kreditværdighedsvurdering af din økonomiske situation.

Lånets løbetid dækker over, hvor længe dit lån skal løbe. Et lån med kort løbetid vil have færre renteomkostninger og derfor ofte være billigere end et lån med lang løbetid. Men de månedlige afdrag vil være højere, hvilket betyder, at dit månedlige rådighedsbeløb vil blive lavere.

For at sammenligne forskellige lån fra forskellige låneudbydere kan du kigge på ÅOP - de årlige omkostninger i procent. ÅOP inkluderer de årlige omkostninger ved lånet. Det er vigtigt at huske på, at løbetiden skal være ens før, at det giver mening at sammenligne lånene.

Har du mulighed for at låne penge hos os?

Der er visse lovkrav, som du skal opfylde, før du kan låne penge hos os. Det gælder følgende:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån 70.000 kroner uden at stille sikkerhed

Hos os behøver du ikke stille sikkerhed, når du låner 70.000 kr. I forbindelse med kreditværdighedsvurderingen beder vi om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du nemt kan give os adgang til med MitID og via skat.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på  70 21 90 11. Vi står klar til at hjælpe dig.