Lån 65.000 kroner

Er du interesseret i et lån? Her kan du ansøge om et lån på 65.000 kroner.

Illustration av gröna sedlar

Optag et lån på 65.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at ansøge om et lån på 65.000 kroner.

Vi sørger altid for at behandle din ansøgning hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud til dig, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Vi er klar til at hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen, så du får en god låneoplevelse. Du kan også prøve vores låneberegner.

Hvilke finansielle begreber skal du kende?

Når du skal låne penge, så er der overordnet fire begreber, som du skal kende til, herunder:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Alle udgifter er samlet i lånets ÅOP, hvilket står for ‘årlige omkostninger i procent’. Det er ÅOP, der gør dig i stand til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Husk at løbetiden skal være den samme, når du vil sammenligne forskellige lån. Du kan læse mere om de begreber du skal kende til her.

Hvilke krav skal du opfylde for at låne 65.000 kroner?

Hvis du vil optage et lån på 65.000 kr. hos Santander, er der nogle lovkrav, som du skal opfylde, herunder:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Derudover stiller vi også krav til din indkomst, når du ansøger om et Privatlån. Her skal du nemlig have en årsindtægt på minimum 240.000 kroner.

Du modtager hurtigt svar på din ansøgning

Når du sender din ansøgning til os, giver vi dig hurtigst muligt et svar og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi foretager altid en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, når du vil låne penge online hos Santander. Det betyder, at vi både kigger på din ansøgning og din privatøkonomi. Herefter sender vi dig et lånetilbud, som du enten kan acceptere eller afslå.

Idet vores kreditværdighedsvurdering er baseret på din ansøgning og privatøkonomi, kan vi ikke garantere, at renten og vilkårene for lånet vil være de samme, som du kan finde på vores hjemmeside. Hvis du bliver godkendt til et lån, vil den endelige rente og vilkårene fremgå af dit specifikke lånetilbud. Læs mere om kreditværdighedsvurdering her.

Lån 65.000 kr. uden at stille sikkerhed

Når du låner 65.000 kr i Santander, behøver du ikke stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en samlet kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, hvor vi beder om din årsopgørelse samt seneste lønseddel. Begge dokumenter kan du automatisk give os adgang til via MitID og Skat.dk.

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 70 21 31 31. Vi er klar til at hjælpe dig.