Lån 45.000 kroner

Lån 45.000 kroner til det, der føles rigtigt for dig.

Par ansøger om lån
Illustration av gröna sedlar

Ansøg om et lån på 45.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at ansøge om et lån på 45.000 kroner.

Du har mulighed for at benytte vores låneberegner til at se, hvad dine månedlige afdrag vil være. Efter du har indsendt din ansøgning, vil du modtage svar hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi foretager en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, så vi kan tilbyde dig det bedste lånetilbud. Efterfølgende kan du vælge at acceptere eller afslå tilbuddet.

Hvad koster det at låne 45.000 kroner?

Før du beslutter dig for at låne 45.000 kroner, kan det være en fordel at undersøge omkostningerne ved lånet, så du kan sammenligne forskellige lån og finde det bedste og billigste lån, der passer til din situation. Der er fire overordnede faktorer, der påvirker prisen på et lån, nemlig:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer
  • Lånets løbetid

Den endelige rente afhænger af vores individuelle kreditværdighedsvurdering af din økonomiske situation.

Lånets løbetid angiver, hvor længe dit lån skal løbe. Et lån med kort løbetid vil have færre renteomkostninger og derfor være billigere end et lån med lang løbetid. Men de månedlige afdrag vil være højere, hvilket betyder, at dit månedlige rådighedsbeløb vil blive mindre.

For at sammenligne forskellige lån kan du se på ÅOP - de årlige omkostninger i procent. ÅOP inkluderer de samlede årlige omkostninger ved lånet. Det er vigtigt at huske på, at løbetiden skal være ens, før det giver mening at sammenligne lånene.

Opfylder du betingelserne til at låne 45.000 kroner?

Der er en række lovkrav, som du skal opfylde, inden du kan låne penge hos os. Det gælder følgende:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Hos os kan du optage et lån på 45.000 kr. uden at stille sikkerhed. Vi udfører en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi for at finde det lån, der passer bedst til dig.

I forbindelse med kreditværdighedsvurderingen vil vi bede om din årsopgørelse og seneste lønseddel, som du nemt kan give os adgang til via MitID og via skat.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 21 90 11. Vi er parate til at hjælpe dig.