Lån 350.000 kroner

Lån 350.000 kroner til det, der føles rigtigt for dig.

Illustration av gröna sedlar

Ansøg om et lån på 350.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at ansøge om et lån på op til 350.000 kroner. Vi behandler din låneansøgning hurtigst muligt og senest inden for fire timer i vores arbejdstid. Når vi har behandlet din ansøgning, vil vi sende et lånetilbud til dig.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen, så du får en positiv oplevelse. Du kan benytte vores låneberegner her.

Du skal kende til disse finansielle begreber

Der er fire finansielle begreber, du bør kende til, når du låner penge. Det gælder nemlig renten, oprettelsesgebyrer, administrationsomkostninger og lånets løbetid. Disse fire elementer udgør de samlede omkostninger for dit lån.

Lånets løbetid henviser til den tid, dit nuværende lån vil løbe over. For eksempel vil et lån med en løbetid på fem år være billigere end et lån med en løbetid på 10 år, da du undgår at betale flere renter over tid. Dog vil de månedlige afdrag være højere med en kortere løbetid.

Alle omkostninger er inkluderet i lånets ÅOP, hvilket står for 'årlige omkostninger i procent'. ÅOP gør det lettere for dig at sammenligne lån fra forskellige udbydere, så du kan vælge det mest fordelagtige lån. Husk, at løbetiden skal være den samme, når du sammenligner lån. Du kan læse mere om de finansielle begreber her.

Kan du låne penge hos os?

Hvis du ønsker at ansøge om et lån på 350.000 kr. hos Santander, er der nogle betingelser, du skal leve op til:

  • Du skal være i besiddelse af et CPR-nummer
  • Du skal være myndig, dvs. minimum 18 år gammel
  • Du skal have en bopæl registreret i Danmark
  • Du skal ikke være opført i RKI eller Debitor Registret

Yderligere har vi også indkomstbetingelser, når du ansøger om et privatlån. Du skal nemlig have en årlig indkomst på mindst 240.000 kroner.

Du får hurtigt svar på din ansøgning

Når du indsender din ansøgning til os, vil du modtage et svar hurtigst muligt, men senest inden for fire timer i vores åbningstid.

Vi foretager en kreditværdighedsvurdering af din økonomiske situation. Dette indebærer, at vi gennemgår både din ansøgning og din privatøkonomi, hvorefter vi sender et lånetilbud, som du kan vælge enten at godkende eller afvise.

Da vores vurdering af din kreditværdighed tager udgangspunkt i din ansøgning og din økonomi, kan vi ikke love, at renten og betingelserne for lånet nødvendigvis vil matche det, du ser på vores hjemmeside.

Den endelige rente vil være angivet i lånetilbuddet. Du kan læse mere om  kreditværdighedsvurdering her.

Optag et lån uden at stille sikkerhed

Hos Santander kan du låne 350.000 kr uden at skulle stille sikkerhed. Vi laver en samlet vurdering af din økonomi baseret på din seneste lønseddel og årsopgørelse. Du kan let give os adgang til disse dokumenter gennem MitID og skat.dk.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 21 31 31. Vi er altid klar til at hjælpe dig.