Lån 75.000 kroner

Er du interesseret i et lån? Her kan du ansøge om et lån på 75.000 kroner.

Mand drikker kaffe
Illustration av gröna sedlar

Optag et lån på 75.000 kroner hos Santander

Hos Santander kan du ansøge om et lån på 75.000 kroner.

Vi sørger altid for at behandle din ansøgning hurtigst muligt, når du sender den afsted til os - og senest inden for fire timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud til dig, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Vi er klar til at hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen, så du får en god låneoplevelse. Du kan også prøve vores låneberegner.

Hvilke finansielle begreber skal du kende?

Hvis du vil låne penge, er der overordnet fire begreber, som du skal kende til. Der er tale om følgende finansielle begreber:

  • Rente
  • Lånets løbetid
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsgebyrer

Disse fire begreber gør det muligt for dig at udregne din samlede pris på dit lån. Uanset hvor stort dit lån skal være, så er det altid fornuftigt at kigge nærmere på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme. Du kan naturligvis indfri lånet før tid helt uden ekstra omkostninger.

Hvilke krav skal du opfylde for at låne 75.000 kroner?

Der er visse lovkrav du skal opfylde, før du kan ansøge om et lån på 75.000 kroner hos os. Der er tale om følgende krav:

  • Du skal have et CPR-nummer
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Vi stiller også krav til din indkomst. Du skal nemlig have en årsindtægt på minimum 240.000 kroner. Endelig må du heller ikke have foretaget udlæg i din bolig eller i dit køretøj.

Få hurtig svar på din ansøgning

Vi svarer inden for fire timer i vores åbningstid, når du sender din ansøgning afsted til os.

Vi laver en samlet kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, hvor vi beder om din årsopgørelse samt din seneste lønseddel. Begge dele kan du automatisk give os adgang til via MitID og SKAT. Derefter sender vi et lånetilbud til dig, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Da vores kreditværdighedsvurdering er baseret på din ansøgning og økonomi, kan vi ikke garantere, at renten og vilkårene for lånet vil være de samme, som du kan se på vores hjemmeside. Hvis du bliver godkendt til et lån, vil den endelige rente fremgå af lånetilbuddet. Læs mere om kreditværdighedsvurdering her.

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål,  kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi sidder parate til at svare på dine spørgsmål.