Lån 40.000 kroner

Her kan du ansøge om et lån på 40.000 kroner hos Santander.

Kvinder ansøger om lån
Illustration av gröna sedlar

Lån 40.000 kroner hos Santander

Hos Santander giver vi dig mulighed for at låne 40.000 kroner. 

Hele vores ansøgningsproces foregår online, og har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig. Dette sikrer, at du får en god låneoplevelse. Det sikrer også, at du får det lån, der passer bedst til din økonomi. Prøv vores låneberegner her.

Du får hurtig svar på din ansøgning

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi behandle ansøgningen inden for fire timer i vores åbningstid. Vi laver altid en individuel kreditværdighedsvurdering af din økonomi. Det betyder, at vi tager et kig på både din ansøgning og din privatøkonomi, hvorefter vi sender dig et lånetilbud. Du kan vælge at acceptere eller afvise lånetilbuddet.

Hvad skal du vide, inden du optager et lån?

Når du gerne vil låne penge, så er der visse begreber, som du bør kende til. Det giver dig nemlig mulighed for at få det bedste lån. Det gælder disse begreber:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsomkostninger
  • Lånets løbetid

Disse fire begreber giver dig mulighed for at beregne din samlede pris på dit lån. Uanset hvor stort et lån du er interesseret i, så er det altid klogt at se nærmere på de årlige omkostninger i procent (ÅOP).

Med ÅOP kan du mere præcist sammenligne forskellige lån og finde det lån, der passer til dig. En kortere løbetid vil give et billigere lån, da du undgår at betale flere renter – dog bliver din månedlige ydelse højere.

Santander tilbyder lån på 40.000 kr. med en maksimal løbetid på otte år. Du kan selvfølgelig også betale lånet tilbage før tid.

Dine samlede kreditomkostninger er renter og gebyrer regnet sammen. Det samlede kreditbeløb er det beløb, som du har til rådighed, efter at alle omkostninger er fratrukket.

Kan du blive godkendt til et lån hos os?

Før du kan blive godkendt til at låne 40.000 kr. hos os, så er det nødvendigt, at du opfylder disse lovkrav:

  • Du skal have et CPR-nummer
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Lån penge hos Santander uden at stille sikkerhed

Hos Santander kan du optage lån uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en samlet kreditværdighedsvurdering af din nuværende økonomi, hvor vi beder om din årsopgørelse og din seneste lønseddel. Begge dokumenter kan du automatisk give os adgang til via MitID og SKAT.

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål, så kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi sidder parate til at svare på dine spørgsmål.