Lån 300.000 kroner

Lån 300.000 kroner hos Santander til det, der føles rigtigt for dig.

Illustration av gröna sedlar

Optag et lån på 300.000 kroner hos Santander

Hos Santander kan du ansøge om et lån på 300.000 kroner.

Når du sender din ansøgning afsted til os, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud tilbage til dig.

Vores ansøgningsproces foregår online, og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. På den måde sikrer vi dig en god låneoplevelse og at du får det bedste lån, der er passende til din økonomi. Du kan også prøve vores låneberegner her.

Du får hurtigt svar på din ansøgning

Efter du har sendt din ansøgning til os, vender vi tilbage med et svar inden for fire timer i vores åbningstid.

Idet vi foretager en individuel kreditværdighedsvurdering af din økonomi, så kigger vi både på din ansøgning og privatøkonomi. Derefter sender vi et lånetilbud til dig, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Dette skal du vide, inden du optager et lån

Når du skal låne penge, så er der visse begreber, som du gerne skal kende til. Det gælder nemlig:

  • Renten.
  • Etableringsomkostninger.
  • Administrationsgebyrer.
  • Lånets løbetid.

Med disse fire begreber kan du se din samlede pris på det eksisterende lån. Uanset hvor mange penge du låner, så er det altid en god idé at undersøge dine årlige omkostninger i procent (ÅOP). Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån, der passer til netop din økonomiske situation. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme.

En kortere løbetid gør dit samlede lån billigere, idet du undgår flere renter, men dog vil du have en højere månedlig ydelse. Hos Santander kan din maksimale løbetid være 15 år. Du kan naturligvis også indfri dit lån før tid.

Bedre økonomi - Nej, det kan du ikke trække fra i Skat - Colourbox (1).jpg

Kan du optage et lån hos os?

Hos Santander følger vi de gældende lovkrav, som du skal opfylde, før du kan optage et lån på 300.000 kr. Du skal blandt andet opfylde disse kriterier:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Være fyldt 18 år.
  • Have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge hos os uden at stille sikkerhed

Du kan låne penge online hos Santander uden at stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi, hvor vi beder om din årsopgørelse og din seneste lønseddel. Det kan du automatisk give os adgang til med MitID og via SKAT.

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.