Lån 30.000 kroner

Lån 30.000 kroner hos Santander til det, der føles rigtigt for dig.

Mand og kvinde kigger på en computer
Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

Få et lån på 30.000 kroner hos Santander

Hos Santander er det enkelt og sikkert at optage et lån på 30.000 kroner.

Efter du har sendt din ansøgning til os, behandler vi den og sender et lånetilbud til dig. Vores ansøgningsprocess foregår udelukkende online, og vi er naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Dermed kan vi nemlig sikre dig en god låneoplevelse. Prøv også vores låneberegner her.

Du modtager hurtigt svar på din ansøgning

Når du sender din ansøgning afsted til os, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud tilbage til dig.

Vi foretager en individuel kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi. Det betyder, at vi tager et kig på både din ansøgning og din økonomi. Derefter sender vi et tilbud til dig, som du enten kan sige ja eller nej til.

Hvor meget koster det at låne 30.000 kroner?

Inden du vil låne penge online, så er det en god idé at undersøge, hvor meget et lån egentlig koster. På den måde kan du nemlig sammenligne forskellige lån, så du kan få det billigste lån, der hænger sammen med din økonomiske situation. Du skal holde øje med disse fire aspekter, der er afgørende for prisen på dit lån:

  • Renten
  • Etableringsomkostninger
  • Administrationsomkostninger
  • Lånets løbetid

Uanset hvor mange penge du låner, så er vores administrationsgebyr fast, og det ligger på 25 kroner om måneden. Beløbet dækker over de udgifter, som vi har for at opkræve betaling for lånet.

Lånets løbetid dækker over, hvor længe dit nuværende lån løbe. Her vil eksempelvis et lån over to år være billigere end et lån på fem år, da du undgår at betale flere renter ved en kortere løbetid. Vær dog opmærksom på, at den månedlige ydelse vil være højere.

Du kan se nærmere på de årlige omkostninger i procent (ÅOP) for at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme.

Kan du opfylde kravene til at optage et lån?

Hvis du gerne vil låne 30.000 kr., så er der nogle krav, som du først skal opfylde:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge hos os uden at stille sikkerhed

Hos Santander kan du låne 30.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed. Vi foretager en kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, så du kan få det bedste lån, der passer til netop din økonomiske situation.

Når vi laver en kreditværdighedsvurdering, beder vi om din årsopgørelse og din seneste lønseddel, som du automatisk kan give os adgang til via MitID og SKAT.

Har du nogle spørgsmål? Så kan du naturligvis altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi er parate til at besvare dine spørgsmål.