Lån 250.000 kroner

Her kan du ansøge om et lån på 250.000 kroner hos Santander.

Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

Optag et lån på 250.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at ansøge om et lån på 250.000 kroner.

Når du sender din ansøgning afsted til os, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud tilbage til dig.

Hele ansøgningsprocessen foregår online, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget. Det er nemlig med til at sikre, at du får en god låneoplevelse. Du kan prøve vores låneberegner, for at se hvor meget du kan låne.

Hvad koster det at låne 250.000 kroner?

Før du optager et lån, så er det naturligvis en god idé at undersøge, hvad et lån på 250.000 kr. egentlig koster. På den måde kan du nemlig bedre sikre dig, at du får det bedste lån, der passer til den økonomiske situation, som du er i. Men der er overordnet set disse fire begreber, som du gerne skal kende til:

  • Renten.
  • Etableringsomkostninger.
  • Administrationsgebyrer.
  • Lånets løbetid.

Ved et lån på 250.000 kroner hos Santander starter renten på 3,90%. Etableringsomkostningerne er svarende til 3% af lånebeløbet.

Uanset hvor mange penge du låner, så har vi et fast administrationsgebyr, der ligger på 25 kroner om måneden. Det er et beløb, der dækker over de udgifter, som vi har for at opkræve betaling for lånet.

Løbetiden for lånet er et udtryk for, hvor længe du vil have lånet. Hvis du optager et lån på 250.000 kroner hos os, får du en maksimal løbetid på 15 år. Du får et billigere lån med en løbetid på eksempelvis fem år frem for 10 år, idet du undgår flere renter. Vær dog opmærksom på, at den månedlige ydelse vil være højere.

Det er altid fornuftigt at kigge nærmere på lånets årlige omkostninger i procent (ÅOP). Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme.

Opfylder du kravene til at optage et lån?

Inden du kan låne 250.000 kr. hos Santander, så er der nogle krav, som du skal opfylde først. Det gælder følgende:

  • Du skal have et CPR-nummer
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Læs mere om, hvordan du bliver godkendt til et lån her.

Lån penge hos os uden at stille sikkerhed

Når du låner penge online hos Santander, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Vi laver en samlet kreditværdighedsvurdering af din privatøkonomi, så du på den måde kan få det rette lån, der passer til netop din privatøkonomi.

Med kreditværdighedsvurderingen vil vi også bede om din årsopgørelse og din seneste lønseddel - dette kan du automatisk give os adgang til med MitID og via SKAT.

Har du spørgsmål? Du kan naturligvis altid ringe til os på 70 21 31 31. Vi er klar til at hjælpe dig.