Lån 200.000 kroner

Lån 200.000 kroner til det, der føles rigtigt for dig.

Illustration av gröna sedlar

Få et lån på 200.000 kroner hos Santander

Hos Santander har du mulighed for at ansøge om et lån på 200.000 kroner.

Når du sender din ansøgning afsted til os, vil vi behandle den hurtigst muligt og senest indenfor 4 timer i vores åbningstid. Derefter sender vi et lånetilbud tilbage til dig.

Hele ansøgningsprocessen sker online, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det er nemlig med til at sikre, at du får en god låneoplevelse. Prøv vores låneberegner, for at se hvor meget du kan låne.

Hvad koster det at låne 200.000 kroner?

Inden du vil låne penge, så er det en god idé at undersøge, hvad et lån på 200.000 kr. egentlig koster. På den måde kan du nemlig sikre dig, at du får det bedste lån, der passer til netop den situation, som du er i. Men overordnet set skal du gerne kende til disse fire begreber:

  • Renten.
  • Etableringsomkostninger.
  • Administrationsgebyrer.
  • Lånets løbetid.

Uanset hvor mange penge du låner, så er vores administrationsgebyr fast, og det ligger på 25 kroner om måneden. Beløbet dækker over de udgifter, som vi har for at opkræve betaling for lånet.

Dit låns løbetid betyder, hvor længe du vil have lånet. Hvis du tager et lån på 200.000 kroner hos os, har du en maksimal løbetid på 15 år. Du vil få et billigere lån med en løbetid på fem år frem for 10 år, da du undgår flere renter. Du skal dog være opmærksom på, at den månedlige ydelse vil være højere.

Kig på de årlige omkostninger i procent (ÅOP) for at få et overblik over udgifterne. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån. Hvis du sammenligner ÅOP, skal løbetiden også være den samme.

laan-til-boligforbedringer.jpg

Kan du låne 200.000 kroner hos os?

Før du kan optage et lån hos Santander, så er der nogle krav, som du skal opfylde først, nemlig:

  • Du skal have et CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån penge hos Santander uden at stille sikkerhed

Når du optager et online lån hos os, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Vi foretager en samlet kreditværdighedsvurdering af din økonomi, således du kan få det rette lån, der passer til din økonomiske situation.

Med kreditværdighedsvurderingen vil vi også bede om din årsopgørelse og din seneste lønseddel - dette kan du automatisk give os adgang til med MitID og via SKAT.

Har du spørgsmål, så kan du naturligvis altid ringe til os på tlf. 70 21 31 31. Vi sidder klar til at hjælpe dig.