Forbrugslån

Lån enkelt og sikkert hos Santander.

Illustration av en kupad hand med gröna sedlar
Check mark

Vælg lånebeløb

Vælg lånets ønskede størrelse fra 20.000 kr. til 350.000 kr.

Check mark

Beregn lån

Beregn lånets pris, og få overblik over hvad det koster.

Check mark

Ansøg med MitID

Ansøg med MitID, og få svar med det samme.

Hos Santander kan du enkelt og sikkert låne penge

Mon ikke vi alle sammen går rundt med nogle tanker til nye projekter, som vi gerne vil finansiere. Det kan eksempelvis være energiforbedringer, renoveringer eller tilbygninger til din bolig. Dette er nogle af de muligheder du har med et forbrugslån fra Santander.

Hos Santander kan du ansøge om et attraktivt forbrugslån fra 20.000 kroner og op til 350.000 kroner. Hvis du bliver godkendt til lånet, har du pengene på kontoen inden for ganske få dage. Hvis du ønsker at ansøge om et forbrugslån hos os, så kan du se, hvad det eksempelvis koster at låne 100.000 kroner her. Du kan prøve vores låneberegner, hvis du gerne vil vide, hvor meget du har råd til at låne.

Hele vores låneproces sker online, og vi giver dig svar på din ansøgning hurtigst muligt og senest indenfor fire timer i åbningstid. Herefter sender vi dig et lånetilbud, som du kan vælge at takke ja eller nej til.

Med et forbrugslån hos Santander, kan du få råd til nogle større energiforbedringer eller renoveringer i din bolig. Måske foretrækker du også bare, at du har lidt mere råderum i din økonomi.

Hvad er et forbrugslån?

I al sin enkelthed betyder et forbrugslån et lån til forbrug, hvor pengene ikke er beregnet til ét bestemt formål, hvilket er idéen med eksempelvis et billån eller bådlån

Det betyder således, at hvis du tager et billån, så skal du også købe en bil for de penge, men med et forbrugslån, så kan du frit vælge, hvad pengene skal gå til. 

Har du allerede flere eksisterende lån eller andre typer lån, så kan vi også tilbyde et samlelån til dig.

Med andre ord betyder det, at du sagtens kan tage et forbrugslån, hvis du eksempelvis skal renovere eller lave en ny tilbygning til din bolig. Det er altså dig selv, der afgører, hvad dine penge skal gå til. Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder, så du kan få et lån, der passer til netop din situation.

På samme måde som ved alle andre typer lån skal du naturligvis også tage højde for din egen økonomi, før du låner pengene. Her bør du forholde dig til renter og gebyrer, så lånet passer til dit budget.

Santander hjælper dig på hele vejen, så hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 21 90 11 hverdage fra 09.00-16.00.

Hos Santander kan du nemt ansøge om et forbrugslån

Vi har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre er:

  • Hav dit MitID parat.
  • Udfyld ansøgningen her på siden, og send den afsted.

Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende. For at få et lån hos Santander må du ikke være i restance hos os eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.

Hvilken rente kan jeg få?

Renten er variabel og med en månedlig tilskrivning. Derudover vil den altid blive reguleret efter referencerenten - CIBOR.

Forbrugslån har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på lånet. Den rente, vi kan tilbyde dig på lånet, afhænger af vores krediværdighedsvurdering af din samlede økonomi. ​Bemærk venligst, at kreditværdighedsvurderingen som regel bliver bedre, hvis I er to i husstanden og ansøger sammen.

Sammenlign forbrugslån med ÅOP

ÅOP er en forkortelse for ‘årlig omkostning i procent’, og det er den bedste måde at sammenligne lån, fordi alle omkostninger i lånet indgår, så du dermed nemt kan finde det billigste lån.

Dog er den eneste undtagelse fra denne regel, hvis de lån som du sammenligner, har forskellige løbetider. Her vil ÅOP nemlig ofte være højere på lånet med den korteste løbetid - også selvom det umiddelbart er det billigste forbrugslån.

Er det gratis at indfri dit lån ud før tid?

Det er altid muligt at betale dit lån ud før tid. Når du betaler dit lån ud før tid, sparer du alle de renter og gebyrer, som dine fremtidige betalinger ellers ville have indeholdt. Det er ikke muligt at opnå en særlig udbetalingspris ved at betale lånet ud før tid.

Hvis du betaler lånet ud efter den 16. i måneden, skal du huske at afmelde din betaling, som er tilknyttet Betalingsservice.

Vi foretager altid en personlig vurdering af din økonomi

Når du ansøger om at låne penge hos Santander, foretager vi en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi.

Dette indebærer, at vi gennemgår din ansøgning og privatøkonomi og sender dig et lånetilbud, som du kan vælge at acceptere eller afslå.

Da vi altid foretager en individuel kreditvurdering af din låneansøgning, kan vi ikke garantere, at renten og vilkårene for lånet er de samme som dem, du oprindeligt har set på siden.

Det afhænger i sidste ende af den individuelle kreditvurdering, som vi foretager af din økonomi. Du kan se den endelige vurdering i låneaftalen, og her kan du også se den endelige rente, som vi kan tilbyde dig på dit forbrugslån.