Privatlån

​Privatlån er for dig, der skal låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr. Renten er fra 9,95%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.​

Privatlån Plus

​Med Privatlån Plus kan du låne fra 50.000 - 350.000 kr. Renten er fra 3,90%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.

 

 

Spørgsmål og svar om lån

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Ved alle lån skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt seneste årsopgørelse, som vi modtager via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT giver os oplysningerne. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Ved lån over 100.000 kr. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os.

  Hvis du dog er registreret i Debitorregistret, RKI, eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj, så kan du desværre ikke låne penge hos os. 

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Følgende kan være skyld i fejl i forbindelse med indsendelse af ansøgningen: - Kig ansøgningen igennem, inden du sender den, for at se om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet. - Har du/I ”hakket af” i samtykket? Hvis ikke du/I giver samtykke til dataanvendelse mv., kan vi ikke modtage ansøgningen. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. mandag til fredag mellem kl 10 og kl 16. Start med at udfylde ansøgningen og ring så til os på 70 21 31 31 og tryk 1 når/hvis der opstår problemer.

  Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer eller prøv med en anden browser.

 • Er renten på Santander Privatlån fast eller variabel?

  Vi tilbyder udelukkende variabel rente på Santander Privatlån. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​

 • Kan jeg ansøge om at låne penge pr. telefon eller brev?

  Nej, vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat, så er du klar til at udfylde din ansøgning.

  Du er dog altid velkommen til at kontakte os hverdage fra 10.00-16.00 på 70 21 31 31 og tryk 1, hvis du er i tvivl om noget ved ansøgningsprocessen. Dette er nummeret direkte til vores privatlånsafdeling, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan optage et lån uden at være i tvivl om noget som helst.

  Vi prioriterer kundeservice højt og ønsker naturligvis, at du får den bedst mulige oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 • Hvem kan låne penge?

  Alle som er fyldt 18 år med et CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse kan ansøge om at låne penge nu og her. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, Debitorregistret eller der er foretaget udlæg i din bolig eller køretøj kan vi ikke tilbyde dig et lån.

  Derudover er der et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus:

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis man har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis man har en medansøger.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  ​I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde det lån, der er ansøgt. Hvis det ikke er muligt for os at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde. ​

  Dette betyder, at du stadig kan optage et lån hos os, men du bliver nødt til at overveje, om disse nye betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Så nemt er det at låne

At være Eurozonens største bank forpligter. Hos Santander Consumer Bank er vi professionelle, og vi har fokus på god service og sikkerhed.

Vi har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre, er at have dit NemID parat, udfylde ansøgningen her på siden og sende den afsted. Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende.

For at få et lån hos Santander må du ikke være i restance hos Santander eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.


Du er sikret en god rente

Hos Santander kan du låne til en konkurrencedygtig rente. Renten er variabel med en månedlig tilskrivning, og den vil blive reguleret efter referencerenten CIBOR. Du kan læse mere om vores låneberegner her​.

Privatlån har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på lånet. Den rente, vi kan tilbyde dig på lånet, afhænger af vores kreditvurdering af din samlede økonomi. ​Bemærk venligst, at kreditvurderingen som regel bliver bedre, hvis I er to i husstanden og ansøger sammen.

Safe forsikring - lån med ekstra sikkerhed

Du kan vælge at få en Safe forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt, som følge af en ulykke eller sygdom. Det betyder, at du altid er tryg ved dit lån, hvis nu det uheldige skulle ske.