Privatlån

​Privatlån er for dig, der skal låne mellem 20.000 kr. og 100.000 kr. Renten er fra 9,95%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.​

Privatlån Plus

​Med Privatlån Plus kan du låne fra 50.000 - 350.000 kr. Renten er fra 3,90%, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.
Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen.

 

 

Spørgsmål og svar om lån

 • Hvilke dokumenter kræves der?

  Når du skal optage et lån, skal vi bruge din seneste lønseddel samt årsopgørelse. Vi vil automatisk modtage oplysningerne via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at vi må få udleveret dem.

  Du bør også være opmærksom på, at vi skal have en kopi af dit sygesikringsbevis, hvis du benytter dig af en hemmelig adresse.

  I tilfælde af, at du vælger at ansøge med en partner, bedes I begge opgive ovenstående oplysninger.

 • Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

  Nej. Når du søger Privatlån hos Santander Consumer Bank, bedes du ikke stille nogen form for sikkerhed.

  Du skal til gengæld være opmærksom på, at du ikke kan optage et lån hos os, hvis du er registreret i Debitorregistret eller RKI. Derudover må du heller ikke have foretaget udlæg i din bolig eller dit køretøj.

 • Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning​

  Hvis du støder på ”fejl” i forbindelse med indsendelsen af din ansøgning, kan du prøve dig frem med nogle forskellige tiltag.

  Først og fremmest bør du kigge ansøgningen igennem for at se, om der optræder nogle røde ”markeringer” med en bemærkning om manglende indtastninger i skemaet.

  Derefter bør du kontrollere, om du har ”hakket af” i samtykket. Hvis ikke der gives samtykke til dataanvendelse mv., kan vi nemlig ikke modtage din ansøgning om et lån.

  Hvis du stadig oplever problemer med at få sendt din ansøgning afsted, kan du ringe til os på 70 21 31 31. Vi har åbent fra mandag til fredag mellem klokken 10 og 16, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig, når du står og har brug for det.

  Start med at udfylde ansøgningen og ring derefter til os, så processen bliver så gnidningsfri som muligt.

  Når du støder på problemer, bør du også altid prøve at anvende en anden browser samt sikre, at din computer er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer.

 • Er renten på et lån hos Santander fast eller variabel?

  Når du optager et privatlån hos os, tilbyder vi udelukkende en variabel rente. Hvis du gerne vil blive klogere på området, kan du læse meget mere om, hvad en variabel rente vil sige i vores almindelige lånebetingelser.

 • Kan jeg ansøge om et lån via telefon og brev?

  Nej. Du kan kun ansøge om et lån hos os via vores hjemmeside. Når du skal ansøge om lånet, skal du huske at have dit NemID parat, så du er klar til at udfylde ansøgningen. På denne måde sikrer du dig en hurtig ansøgningsproces.

  Hvis du skulle blive i tvivl om noget vdr. ansøgningsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon på 70 21 31 31.

  Når du ringer til nummeret, vil du blive stillet direkte igennem til vores privatlånsafdeling, hvor vi altid sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du skal vide, at der er ikke nogle spørgsmål, der er forkerte at stille – vi besvarer glædeligt dem alle.

  På denne måde sikrer vi os nemlig, at du altid kan få et svar, såfremt du bliver i tvivl om noget i forbindelse med optagelsen af dit forbrugslån.

  Hos Santander Consumer vægter vi din oplevelse højt, og derfor bør du aldrig tøve med at tage kontakt til os.

 • Hvem kan optage et lån?

  Vi har udarbejdet nogle krav, som du skal opfylde, før du kan optage et lån hos os.

  Du skal blandt andet have et CPR-nummer, være fyldt 18 år og have en dansk folkeregisteradresse.

  Derudover stiller vi også et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus.

  Forskellen på disse to slags lån er udelukkende størrelsen, og derfor er der også forskellige indkomstkrav til dem.

  Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis du har en medansøger.

  Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis du har en medansøger.

  Hvis du ønsker at læse mere om forskellene på vores Privatlån og Privatlån Plus, kan du gøre det her.

  Derudover skal du også være opmærksom på, ​at du ikke kan optage et lån hos os, hvis du er registreret i RKI eller Debitorregistret.

 • Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?

  I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde dig det lån, du selv har ansøgt om. Hvis det ikke er muligt, ser vi med det samme på andre muligheder for dig. Derfor vil du nogle gange opleve, at du modtager et andet tilbud end forventet.


  Du har altså stadig mulighed for at optage et lån hos os, selvom du ikke bliver godkendt i første omgang. Vi beder dig til gengæld om at overveje, om de nye tilsendte betingelser og omstændigheder stadig er interessante for dig.

Med Santander Consumer Bank kan du enkelt og sikkert låne penge


Mon ikke vi alle sammen går rundt med nogle tanker til nye projekter, som vi gerne vil finansiere. Det kan eksempelvis være energiforbedringer, renovationer eller tilbygninger til din bolig. Dette er nogle af de muligheder du har med et forbrugslån fra Santander Consumer Bank.

Hos os kan du let ansøge om et forbrugslån fra 20.000 kroner og op til 350.000 kroner. Hvis du bliver godkendt til lånet, så har du pengene på kontoen inden for ganske få dage. Hvis du gerne vil tage et forbrugslån hos os, så kan du se, hvad det eksempelvis koster at låne 100.000 kroner her.

Hele vores låneproces sker online, og vi giver dig hurtigt et svar på din ansøgning. Herefter kan du så underskrive din lånekontrakt, hvis du godkender lånet.

Med et forbrugslån hos Santander Consumer Bank, kan du få råd til nogle større energiforbedringer eller renovationer i din bolig. Måske foretrækker du også bare, at du har lidt mere råderum i din økonomi.

Vi stiller ingen spørgsmål, og du behøver heller ikke at stille nogen form for sikkerhed. Du bestemmer naturligvis også selv lånets løbetid.

Er du interesseret, kan du allerede ansøge i dag. Det tager blot nogle få minutter, og hvis du bliver godkendt, så sender vi din låneaftale til dig, som du underskriver med NemID eller MitID. Derefter har du hurtigt pengene på din konto.

Du kan prøve vores låneberegner, hvis du gerne vil vide, hvor meget du har råd til at låne.

Hvad er et forbrugslån?

I al sin enkelthed betyder et forbrugslån et lån til forbrug, hvor pengene ikke er beregnet til ét bestemt formål, hvilket er idéen med eksempelvis et billån eller bådlån

Det betyder således, at hvis du tager et billån, så skal du også købe en bil for de penge, men med et forbrugslån, så kan du frit vælge, hvad pengene skal gå til. 

Har du flere forskellige forbrugslån eller andre typer lån, så kan vi også tilbyde et samlelån til dig.

Med andre ord betyder det, at du sagtens kan tage et forbrugslån, hvis du eksempelvis skal renovere eller lave en ny tilbygning til din bolig. Det er altså dig selv, der afgører, hvad dine penge skal gå til. 

Generelt set kan et forbrugslån være en mulighed for dig, hvis du har brug for at låne pengene med det samme. Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder, så du kan få et lån, der passer til netop din situation.

På samme måde som ved alle andre typer lån skal du naturligvis også tage højde for din egen økonomi, før du låner pengene. Her bør du forholde dig til renter og gebyrer, så lånet passer til dit budget.

Santander Consumer Bank hjælper dig på hele vejen, så hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 21 90 11.


Tag et forbrugslån online hos Santander Consumer Bank

Hos Santander tilbyder vi billige forbrugslån med fordelagtige vilkår. Et forbrugslån kan give dig ekstra luft i økonomien, men der er ingen grund til at betale mere i renter end højest nødvendigt.

Hos Santander Consumer Bank er vi professionelle, og vi har fokus på god service og sikkerhed.

Vi har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre er:

 • Hav dit NemID eller dit MitID parat.
 • Udfyld ansøgningen her på siden, og send den afsted.

Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende. For at få et lån hos Santander Consumer Bank må du ikke være i restance hos os eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.

Du er sikret en god rente

Hos Santander Consumer Bank kan du låne til en konkurrencedygtig rente. Renten er variabel med en månedlig tilskrivning, og den vil blive reguleret efter referencerenten CIBOR.

Privatlån har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på lånet. Den rente, vi kan tilbyde dig på lånet, afhænger af vores krediværdighedstvurdering af din samlede økonomi. ​Bemærk venligst, at kreditværdighedsvurderingen som regel bliver bedre, hvis I er to i husstanden og ansøger sammen.