Forbrugslån

Lån enkelt og sikkert hos Santander Consumer Bank.

Penge på et bord
Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

Med Santander Consumer Bank kan du enkelt og sikkert låne penge

Mon ikke vi alle sammen går rundt med nogle tanker til nye projekter, som vi gerne vil finansiere. Det kan eksempelvis være energiforbedringer, renovationer eller tilbygninger til din bolig. Dette er nogle af de muligheder du har med et forbrugslån fra Santander Consumer Bank.

Hos os kan du let ansøge om et forbrugslån fra 20.000 kroner og op til 350.000 kroner. Hvis du bliver godkendt til lånet, så har du pengene på kontoen inden for ganske få dage.

Hele vores låneproces sker online, og vi giver dig hurtigt et svar på din ansøgning. Herefter kan du så underskrive din lånekontrakt, hvis du godkender lånet.

Med et forbrugslån hos Santander Consumer Bank, kan du få råd til nogle større energiforbedringer eller renovationer i din bolig. Måske foretrækker du også bare, at du har lidt mere råderum i din økonomi.

Er du interesseret, kan du allerede ansøge i dag. Det tager blot nogle få minutter, og hvis du bliver godkendt, så sender vi din låneaftale til dig, som du underskriver med NemID. Derefter vil du modtage pengene på din konto.

Du kan prøve vores låneberegner, hvis du gerne vil vide, hvor meget du har råd til at låne.

Hvad er et forbrugslån?

I al sin enkelthed betyder et forbrugslån et lån til forbrug, hvor pengene ikke er beregnet til ét bestemt formål, hvilket er idéen med eksempelvis et billån eller bådlån

Det betyder således, at hvis du tager et billån, så skal du også købe en bil for de penge, men med et forbrugslån, så kan du frit vælge, hvad pengene skal gå til. 

Har du flere forskellige forbrugslån eller andre typer lån, så kan vi også tilbyde et samlelån til dig.

Med andre ord betyder det, at du sagtens kan tage et forbrugslån, hvis du eksempelvis skal renovere eller lave en ny tilbygning til din bolig. Det er altså dig selv, der afgører, hvad dine penge skal gå til. 

Generelt set kan et forbrugslån være en mulighed for dig, hvis du har brug for at låne pengene med det samme. Vi anbefaler altid, at du undersøger dine muligheder, så du kan få et lån, der passer til netop din situation.

På samme måde som ved alle andre typer lån skal du naturligvis også tage højde for din egen økonomi, før du låner pengene. Her bør du forholde dig til renter og gebyrer, så lånet passer til dit budget.

Santander Consumer Bank hjælper dig på hele vejen, så hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 21 90 11 hverdage fra 09.00-16.00.

Bedre økonomi - Fordele ved en opsparingskonto.jpg

Hos Santander Consumer Bank kan du nemt ansøge om et forbrugslån

Vi har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre er:

  • Hav dit NemID parat.
  • Udfyld ansøgningen her på siden, og send den afsted.

Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende. For at få et lån hos Santander Consumer Bank må du ikke være i restance hos os eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.

Hvilken rente kan jeg få?

Hos Santander Consumer Bank tilbyder vi en konkurrencedygtig rente. Vores rente er variabel og med en månedlig tilskrivning. Derudover vil den altid blive reguleret efter referencerenten - CIBOR.

Forbrugslån har et såkaldt rentespænd, der angiver den laveste og højeste mulige rente på lånet. Den rente, vi kan tilbyde dig på lånet, afhænger af vores krediværdighedsvurdering af din samlede økonomi. ​Bemærk venligst, at kreditværdighedsvurderingen som regel bliver bedre, hvis I er to i husstanden og ansøger sammen.

Sammenlign forbrugslån med ÅOP

ÅOP er en forkortelse for ‘Årlig Omkostning i Procent’, og det er den bedste måde at sammenligne lån, fordi alle omkostninger i lånet indgår, så du dermed nemt kan finde det billigste lån.

Dog er den eneste undtagelse for denne regel, hvis de lån som du sammenligner, har forskellige løbetider. Her vil ÅOP nemlig ofte være højere på lånet med den korteste løbetid - også selvom det umiddelbart er det billigere lån.