Butik eller webshop

Vi tilbyder løsninger til butikker og webshops samt stand-alone løsninger til brug på messer og kundebesøg.

Tilpasset løsninger

Vores finansieringsløsninger er tilpasset vores partners kunde- og produkttyper, og vi har erfaring indenfor mange produktområder.

100% digital

Kundens ansøgningsproces er 100% digital og foretages af kunden ved brug af NemID. Der er derfor ingen fysiske kontrakter at holde styr på.

I tæt samarbejde med partnere


Salgsfinansiering sker i tæt samarbejde med partnere fra detailhandlen i hele Danmark. Vi tilbyder vores samarbejdspartnere gode, fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger – altid med udgangspunkt i kundens behov.


Salgsfinansiering giver mersalg

Vi har hjulpet mange partnere med at opfylde drømmen om at tilbyde salg af produkter og serviceydelser ved hjælp af salgsfinansiering. Vi har en bred erfaring indenfor B2B relationer, og vi ved, at det er vigtigt at kunne tilbyde sine kunder finansieringsmuligheder i forbindelse med et salg. Vores samarbejdspartnere har bl.a. opnået øget omsætning efter implementering af vores attraktive finansieringsløsninger.

Bliv samarbejdspartner

Som samarbejdspartner får din virksomhed mulighed for at formidle finansieringsløsninger på vegne af Santander Consumer Bank i døgnets 24 timer.

Hør mere om din mulighed for at blive samarbejdspartner i denne video:

Se video

Kontakt os


Hvis din virksomhed ønsker en finansieringsløsning eller en uforpligtende samtale om mulighederne for finansiering, er du velkommen til at kontakte os på salgsfinansiering@santanderconsumer.dk eller ringe til os på 33 76 88 60 hverdage mellem 10:00-16:00.

Hent elementer som zip arkiv (171 kb) til brug ved implementering af salgsfinansiering med Santander Consumer Bank.