Sponsorater 21.03.2019

Santander går ind i kampen mod cancer


Hos Santander Consumer Bank er vi glade for at kunne støtte Kræftens Bekæmpelse, og i oktober måned har vi haft særligt fokus på sagen.

I oktober måned er Santander gået ind i kampen mod cancer. En sag, der er vigtig for os, fordi den berører så mange af de mennesker, som vi hver dag møder i vores virke. Vi har sat særligt fokus på sagen gennem en stribe af aktiviteter. Læs med her.

 

Knæk Cancer-armbånd

Hos Santander er vi alle engagerede i kampen mod cancer. Det har man nemt kunne spotte i kontorlandskabet, hvor alle medarbejdere med hver deres Knæk Cancer-armbånd har været med til at skabe opmærksomhed om Kræftens Bekæmpelse.

 121018_Billede_Armbånd_Facebook_Linkedin.jpg


Trappeløb

Vores medarbejdere har fået ekstra sved på panden hele oktober gennem årets Trappeløb. Hver gang Santanders medarbejdere tog trappen, har vi doneret 10 kr. til kampen mod cancer.

Ved at deltage i vores trappeløb, har Santanders medarbejdere samlet set indsamlet 12.570 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Trappeløbet .png


Perlepladesæt

I hele oktober har vi gjort, hvad vi kunne for at skabe opmærksomhed omkring Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde. Derfor har vi givet alle vores medarbejdere mulighed for at få et perlepladesæt med hjem. For hver færdig perleplade har vi doneret 100 kr. til den gode sag.

Gennem produktionen af perleplader har vores medarbejdere samlet set indsamlet 7000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

231018_Billede_Perleplade_1_FB_LI.png


Cycling4Cancer

Vores medarbejdere trak i cykeltøjet, fik sved på panden og trådte ekstra hårdt i pedalerne til dette års Cyckling4cancer. For hver kilometer Santanders medarbejdere kørte i kampen mod cancer, har vi doneret 2 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Ved at deltage i Cycling4Cancer, har Santanders medarbejdere indsamlet 90.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Cycling4cancer 2.PNG


10-Kampen

Der skal ikke så meget til for at leve sundere og nedsætte risikoen for at få kræft. Sammen med Lene Beier og Micki Cheng sætter Kræftens Bekæmpelse, fra den 4. marts 2019 og 10 uger frem, fokus på 10 sunde og sjove udfordringer, som kan forbedre sundheden i hverdagen. Ved at være en del af 10-kampen støtter Santander forskningen inden for forebyggelse af kræft.