Sponsorater 02.04.2019

Vi har passion for golfsport

 

Santander Consumer Bank har siden 2015 været stolt hovedsponsor af Dansk Golf Union, og vi er glade for at kunne bidrage til at udvikle golfsporten i Danmark inden for elite såvel som bredde.

 

For os er det vigtigt, at vi kan bidrage til at udvikle det vi sponsorerer, og netop derfor er vi også glade for at kunne gøre en positiv forskel ved at stå bag en årlig talentudviklingspris, som gives til to lovende talenter inden for golfsporten i Danmark. I år gik priserne til John Axelsen og Sofie Kibsgaard Nielsen, der i 2018 var med til at vinde EM-medaljer hjem til Danmark. Med prisen følger et beløb på 25.000 kr., som skal bidrage til at sikre talenternes fremtidige udvikling.

 

Vi kan godt lide talent og rigtig hårdt arbejde. Vi har enorm respekt for unge mennesker, der kan kombinere de to ting. Årets modtagere af Santander Talentudviklingsprisen er gode eksempler på det.

Ib Lynge, Partner Manager i Santander Consumer Bank


Dansk Golf Union er glade for samarbejdet med Santander Consumer Bank: ”Jeg er glad for, at vi kan fortsætte vores gode samarbejde med Santander Consumer Bank, der som hovedsponsor har vist et stort engagement i golfsporten og forståelse for det arbejde, vi udfører. Den nye aftale er en vigtig del af grundlaget for, at vi kan yde den bedst mulige indsats for de danske golfklubbers interesser og skabe fortsat gode resultater med vores landshold”, udtaler Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.