Santander hæver rentesatserne markant på indlån og tilbyder helt op til 3,40% p.a.

Selv om det kun er en måned siden, at Santander i Danmark sidst hævede indlånsrenterne sker det allerede igen. Rentesatserne på samtlige indlånsprodukter hæves for at sikre markedets formentlig bedste vilkår.

I Santander følger vi nøje med i ændringer på rentemarkedet. Derfor hæver vi igen rentesatserne på samtlige indlånsprodukter med op til 0,40 %.

“Hos Santander ønsker vi altid at tilbyde vores kunder nogle af markedets mest attraktive og konkurrencedygtige vilkår, og dét er baggrunden for, at vi nu hæver renten på både vores variable og fastforrentede konti, så vi nu tilbyder op til 3,40% p.a.", udtaler Casper Grønholdt, Senior Produktchef i Santander i Norden.

Pr. 20. oktober 2023 hæver Santander renten på bankens variable opsparingskonti: Opsparing - Fri og Opsparing Plus. Rentesatsen for Opsparing - Fri gælder fra første krone.

  • Opsparing - Fri: 2,75% p.a. (intet minimumsbeløb og ingen binding)
  • Opsparing Plus: 2,85% p.a. (en måneds opsigelse og minimumsindskud på 100.000 kr.)

Pr. 20. oktober 2023 hæver Santander renten på bankens fastforrentede produkter: Opsparing 6, Opsparing 12 og Opsparing 24. Rentesatsen er fast og gælder i hele løbetiden for nyoprettede konti.

  • Opsparing 6: 3,10% p.a. (6 måneders binding og minimumsindskud på 25.000 kr.)
  • Opsparing 12: 3,40% p.a. (12 måneders binding og minimumsindskud på 25.000 kr.)
  • Opsparing 24: 3,20% p.a. (24 måneders binding og minimumsindskud på 100.000 kr.)

”For alle indlånskonti gælder det, at vi ikke har krav om at kunden skal have sin NemKonto i Santander eller andre komplicerede regler for at få vores gode vilkår. Vi har heller ikke nogen oprettelsesgebyrer eller begrænsninger i, hvor mange konti du kan have i Santander. Vi synes, at alle skal have ret til fordelagtige renter, og alle er velkomne, uanset hvor man ellers har sine bankforretninger. Man kan nøjes med blot at flytte lidt af sin opsparing til Santander. Alle kunder er desuden dækket af en indskydergaranti med op til ca. 745.000 kr.”, slutter Casper Grønholdt.

Om Santander
Santander er en nordisk bank med norsk banklicens med mere end 1.400 kollegaer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og en del af Banco Santander med hovedsæde i Spanien, som er en af de største banker i verden med mere end 160 års baggrund. ​​​​Vi har i dag en førende position på det danske marked for billån samt forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Du kan læse mere om Santander og vores produkter på santander.dk