Santander Final4 er nomineret til bedste sportsevent 2023

For andet år i træk er Santander Final4 nomineret til Ticketmaster Award 2024 i kategorien bedste sportsevent.

Santander har siden 2015 været stolt hovedsponsor af den hæderkronede danske pokalturnering i håndbold for både damer og herrer, som i dag hedder Santander Cup.

Når vi ser tilbage, er vi stolte af den udvikling Santander Cup og finalestævnet – Santander Final4 - har gennemgået. Vi har den holdning, at et sponsorat skal være et aktivt sponsorat. For os betyder det, at vi gerne vil være med til at udvikle dansk håndbold og skabe oplevelser, som gør det endnu sjovere at være tilskuer til en håndboldkamp. 

Santander og Tophåndbold er derfor særdeles stolte af, for andet år i træk, at være nomineret til en Ticketmaster Award i kategorien bedste sportsevent, da det understreger hvilken udvikling Santander Final4 har gennemgået.

Vi oplever, at den store glæde, begejstring og entusiasme, der generelt er for håndboldbolden i Danmark, bliver større år for år, og vi er også glade for den stigende opbakning fra klubber, fans og frivillige, som har bidraget til at gøre Santander Final4 til den største håndboldfest herhjemme, hvor glæde, fællesskab og passion udgør grundstenene.

Om små tre uger løber det næste Santander Final4 for herrer af stablen. Finaleweekenden, der markerer 10-års jubilæum med Santander som hovedsponsor, nærmer sig samlet 20.000 solgte billetter og afholdes i Boxen i Herning den 17. og 18. februar 2024.

Du kan stemme på Santander Final4 som bedste sportsevent her.