Santander Consumer Bank er årets erhvervsleasingselskab

 

Santander Consumer Bank har vundet prisen som årets erhvervsleasingselskab ved Auto Awards 2021.

I denne uge var den danske autobranche samlet til det årlige Auto Awards for at hædre de aktører i branchen, som har ydet en særlig indsats i det forgangne år. Cirkusbygningen dannede rammen for dette års Auto Awards og omkring 650 gæster var mødt op. Sidste år blev showet aflyst pga. Covid-19, men i år var det endelig muligt at afholde showet, så der var skruet ekstra op for stemningen og ikke mindst for stemmedeltagelsen. Der blev registreret mere end 63.000 stemmer i forbindelse med dette års afstemningen, hvilket er rekordhøjt.

Santander Consumer Bank var nomineret til to priser og vandt prisen som årets erhvervsleasingselskab. Bo Jakobsen, Commercial Director i Santander Consumer Bank Danmark, udtaler: ”Det virker helt uvirkeligt at kunne sige, at vi for tredje år i træk har vundet prisen som årets erhvervsleasingselskab. Når vi tænker på, det er en pris, hvor det er branchen selv, der indstiller, så kan vi godt tillade os at være både stolte og ydmyge.”

Santander Consumer Bank var også nomineret til prisen som årets privatleasingselskab, men denne pris blev vundet af GranTurismo Cars. Bo Jakobsen udtaler: ”Jeg er sikker på, at øget konkurrence er med til at holde os alle sammen skarpe og netop derfor hilser vi konkurrence på markedet velkommen. Hvis vi alle sammen hele tiden gør vores ypperste, så vil det komme kunderne til gode, og det er i sidste ende dem, det hele handler om. Når det er sagt, er der selvfølgelig ingen tvivl om, at vi kommer til at arbejde hårdt for at genvinde begge priser næste år.”

blobid1.png