Santander Cup Herrer får sin afgørelse

De fire klubber, der skulle have deltaget i det for nyligt aflyste Santander Final4, har sammen med Divisionsforeningen Håndbold og Santander Consumer Bank besluttet, at der skal findes en pokalvinder i år alligevel. Beslutningen er truffet ud fra et sportsligt perspektiv og med et stærkt ønske om at give noget tilbage til håndbold-Danmark og klubbernes fans oven på en svær corona-tid.

Som stolt hovedsponsor for den danske pokalturnering i håndbold støtter vi op om, at Santander Cup for herrer får sin afgørelse. Bo Jakobsen, Managing Director for Santander Consumer Bank Danmark, udtaler:

- Vi er utrolig ærgerlige over, at vi ikke har rammerne for at afvikle Santander Final4 i Boxen, som vi havde glædet os rigtig meget til, men når nu tiden er som den er, respekterer vi, at klubberne ønsker en sportslig afslutning på turneringen. Det bliver selvfølgelig et helt andet produkt, og ikke den håndboldfest vi havde planlagt, men vi går i stedet i gang med at forberede Santander Final4 i marts 2021, og glæder os allerede endnu mere til eventet der.

Direktør i Divisionsforeningen, Thomas Christensen, udtaler:

- Skuffelsen over aflysningen af Santander Final4 er ikke væk, og vi ser ikke disse kampe som en erstatning for dette. Tiltaget er gjort, for at spillerne og klubberne kan få det afgjort på banen, og for at pokalen kan finde et pokalskab at stå i. Det vil dog langt fra vores normale vare, vi leverer, men vores fans savner disse kampe, og de fortjener at få kredit for den opbakning, de har vist håndbolden de sidste 6 måneder.

 

Om afgørelsen af Santander Cup Herrer

Santander Cup semifinaler
Lørdag d. 26.09 kl. 13:30 Skanderborg Håndbold vs. TTH Holstebro 
Lørdag d. 26.09 kl. 15:50 GOG Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg

Santander Cup finale 
Søndag d. 27.09 kl. 15.50 (Spillested afgøres ved lodtrækning efter at semifinalerne er afviklet)