Santander Consumer Bank i Danmark er verdensmester

 

Santander Consumer Bank og Brand Movers (Content Marketing Bureau) vandt i 2019 den anerkendte Content Marketing Award i USA i kategorien ”Best Content Marketing Program in Financial Services”.

 

Content Marketing Awards, som er grundlagt af Content Marketing Institute, er den største internationale content marketing prisuddeling i verden. Årets dommerpanel gennemgik næsten 1.100 cases for at finde de bedste af de bedste inden for alle aspekter af content marketing; fra strategi til distribution og fra indhold til design.

Santander Consumer i Danmark vandt prisen for en strategiske integration mellem traditionel TV reklame og content marketing.

Fra push til pull

Vi har været på en rejse fra push marketing til pull marketing. Denne rejse blev kickstartet i 2018, hvor vi lancerede content marketing platformen ved navn ”Magasinet” på vores hjemmeside. Efter at have opbygget et univers med relevant og værdiskabende indhold, skalerede vi potentialet ved at tilføje TV og dermed nå endnu flere potentielle kunder. TV blev tilføjet som en integreret del af universeret, hvor vi kommunikerede til alle dem, som er i markedet for et privatlån, og det var muligt at finde relevant information omkring personlig økonomi på vores hjemmeside.

Resultater

I det seneste år har mere end en million kunder læst eller set vores indhold, og i kampagneperioden, hvor vi aktiverede TV i kombination med Magasinet, steg antallet af brugere med 17 %. I samme periode blev besøgene på vores produktsider øget med 48 % og konverteringen steg med 25 %.

Strategien har vist en positiv indvirkning på kundernes opfattelse af vores brand, og nu er vi også blevet anerkendt for vores indsats ved at vinde denne pris.

"Jeg er meget stolt af teamet og stolt over at vores strategi og indsats er blevet anerkendt af Content Marketing Institute. Vi har ændret retning med vores nye marketingstrategi, og jeg tror på, der er stort potentiale for at skabe endnu bedre resultater i fremtiden"

Bo Jakobsen, Managing Director for Santander Consumer Bank i Danmark