Illustration av en hand som lägger i ett mynt i en spargris

Santander Consumer Bank er bedst i test

Ifølge Forbrugerrådet Tænk tildeles Santander Consumer Bank bedst i test, da banken samlet set har det bedste udbud af opsparingskonti. 

Forbrugerrådet Tænk har kåret Santander Consumer Bank i Danmark som bedst i test, da banken samlet set har det bedste udbud af opsparingskonti.

Forbrugerrådet Tænk har testet opsparingskonti i 22 forskellige banker, og ifølge testen er der store forskelle på, hvor meget du kan få ud af din opsparing afhængig af, hvor du har din opsparingskonto.

"Den variabelt forrentede konto, som Santander Consumer Bank tilbyder, er den bedste i testen... og får isoleret set bedømmelsen "meget god". Banken udbyder desuden den bedste fastforrentede opsparingskonto med to års binding i testen." Kilde: Forbrugerrådet Tænk.

"I Santander Consumer Bank er vi stolte af at kunne gå forrest og tilbyde bedre vilkår for danskerne og deres opsparing. Som en af de største banker i verden, og som en stor spiller i Norden, er vores vigtigste opgave at drive en konkurrencedygtig bank på en ansvarlig og bæredygtig måde. Det gør vi bl.a. ved at sætte kundens behov i centrum og sikre at vi yder værdi for vores kunder, og netop derfor er vi glade for at have vundet denne uvildige test", udtaler Casper Grønholdt, Senior Product Manager i Santander Consumer Bank.

Han fortsætter:

"Testen bekræfter vores hårde arbejde, og fordelene ved at stille flere alternativer til traditionelle banker til rådighed for den brede befolkning. At vi tilmed vinder testen for anden gang ud af to mulige er bare helt fantastisk,” fortæller Casper Grønholdt.

Læs testen fra Forbrugerrådet Tænk her.