Illustration av familj som håller varandra i händerna och springer

Santander anerkendt som verdens bedste bank for finansiel inklusion

Prisen anerkender Santanders bestræbelser på at gøre finansielle tjenester tilgængelige for alle og forbedre økonomisk viden gennem uddannelsesprogrammer.

Euromoney har anerkendt Santander som verdens bedste bank for finansiel inklusion i forbindelse med afholdelsen af "Global Awards for Excellence 2021" og fremhæver koncernens indsats til at gøre finansielle tjenester mere tilgængelige.

Magasinet fremhæver Santanders bestræbelser til økonomisk at styrke enkeltpersoner og iværksættere gennem en række programmer i Latinamerika, Europa og USA, samt det arbejde Santander har udført mere bredt for at hjælpe mennesker, især ældre, med at anvende digitale kanaler igennem pandemien.

Ana Botín, bestyrelsesformand i Santander Group, udtaler om prisen: ”I de sidste tre år har vi tilbudt finansiering til 6 millioner mennesker, og målet er 10 millioner inden 2025. Indsatsen kan være livsændrende: fra at støtte iværksættere i etableringen af ​​nye virksomheder gennem vores mikrofinansieringsprogrammer, til at hjælpe enkeltpersoner, som gerne vil opbygge tillid til at bruge digital banking. Dette er afgørende for at skabe inklusiv, bæredygtig vækst, og jeg er glad for, at Euromoney har anerkendt indsatsen fra vores teams over hele verden.”

Læs mere om prisen her