Nyt samarbejde mellem NIO og Santander Consumer Bank gør det lettere at vælge elbil

Den globale elbilsvirksomhed NIO har netop annonceret et strategisk partnerskab med Santander Consumer Bank, som er den førende udbyder af finansiering til bilforbrugere og -flåder i Europa. Partnerskabet tilbyder en 'one-stop‘ løsning fra kreditanalyse til skræddersyede betalingsmuligheder og er en del af NIOs målsætning om at gøre det nemmere og mere bekvemt at skifte til elbil i Danmark. Udover NIOs eksisterende købs- og abonnementsmuligheder vil de fleksible valg nu omfatte låne- og leasingfinansieringsprodukter.

Sammen med NIO vil Santander Consumer Bank tilbyde en skræddersyet digital løsning til at strømline finansieringsprocessen for brugerne. Aftalen har været på plads i Tyskland siden slutningen af marts, og bliver nu efterfulgt af Danmark og Sverige.

Brugerne har talt – NIO har lyttet
Når en anmodning er lavet via NIOs hjemmeside, er NIO Fellows klar til at guide brugerne personligt gennem den enkle proces. En yderligere mulighed, der er indstillet til at være tilgængelig senere i år, vil gøre det muligt for brugerne selv at udføre finansieringsprocessen online.

"Partnerskabet med Santander handler om at udvide vores udvalg af skræddersyede muligheder for at gøre overgangen til en af vores elbiler ligetil og nem," siger Chris Chen, administrerende direktør for Europe Business hos NIO. "Partnerskabet kommer som følge af feedback fra potentielle NIO-brugere, som ønskede en række finansierings- og ejerskabsmuligheder sammen med den abonnementsmodel, der først blev lanceret. Vi har lyttet og har reageret med flere løsninger for at gøre skiftet til en NIO elbil så attraktivt som muligt.”

"Som et af de største finansieringsselskaber af mobilitet i Europa er vi hos Santander Consumer Bank fokuseret på at støtte vores kunder samt hjælpe vores partnere med at booste deres salgskapacitet ved at tilbyde de bedste løsninger og udvikle avancerede teknologier for at give dem en konkurrencefordel. Vi er begejstrede for muligheden for at samarbejde med NIO, som tilbyde elbiler til forbrugere og fortsætte med at støtte den grønne omstilling,” tilføjer Diego Gutierrez-Colomer, VP Global Auto Business Development hos Santander Consumer Finance.

NIO har for nylig udvidet til Europa med sit udvalg af elbiler. Derudover tilbyder NIO også brugere i Europa en række opladnings- og batteribytteløsninger, som inkluderer Power Swap Stationer, der gør det muligt for brugerne at have et fuldt opladet batteri på mindre end fem minutter. Der er på nuværende tidspunkt 14 stationer i Europa, og det forventes at der er omkring 1.000 uden for Kina i 2025.

Hele udvalget af købs-, leasing- og abonnementsmuligheder inklusive særlige tidsbegrænsede tilbud til finansiering af NIOs smarte elbiler kan findes på NIOs hjemmeside og NIO Appen.

Om NIO
NIO er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013, med missionen om at skabe en glædelig livsstil. NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier. NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer, såsom den industriledende batteribytte-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving.

Om Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank er en førende forbrugerfinansieringsbank til stede i 16 europæiske lande, Canada og Kina. Med mere end 14.800 fagfolk ved udgangen af 2022 betjener SCF 18 millioner kunder og 130.000 salgssteder (OEM'er, forhandlere og forhandlere). Det er en del af Banco Santander, en af de største banker i verden efter markedsværdi.

Santander i Norden har mere end 1,6 millioner kunder og 1.200 ansatte. Santander Consumer Bank er markedsleder indenfor auto finansiering og tilbyder en bred palette indenfor låne produkter, leasing, kreditkort, indlån og forsikring.