Ny aftale mellem Elgiganten og Santander

Elgianten og Santander forlænger sit samarbejde om salgsfinansiering i butikker og online i Norge og Danmark yderligere tre år.

De seneste år har kunder hos Elgiganten haft mulighed for at vælge finansiering gennem Santander Consumer Bank, hvilket har givet forbrugerne øget betalingsfleksibilitet.

Samarbejdet har givet Elgiganten og Santander værdifulde erfaringer og giver grundlag for at fortsætte samarbejdet i fremtiden og derigennem sikre gode kundeoplevelser.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere en ny aftale med Elgiganten. Vi ser dette som et bevis på, at vi har en stærk position inden for salgsfinansiering, og dette er en vigtig del af vores videre vækst. Som en nordisk bank er det værdifuldt for os at forlænge aftaler med partnere, som opererer på tværs af landene, udtaler Fredrik Wikner, ansvarlig for salgsfinansiering hos Santander Consumer Bank i Norden.

- Santander er en partner, der har en stærk position på markedet og som forstår værdien af et ​​tæt samarbejde. Denne aftale bidrager positivt til, at vi kan udvikle os yderligere som markedsleder, siger Christine Gravdahl, ansvarlig for finansielle tjenester i Elkjøp Nordic.

 

Fakta

Elkjøp Nordic AS er den førende forbrugerelektronik forhandler i Norden. Elkjøp Nordic er en omnichannel-forhandler og betjener private samt forretningskunder online såvel som via mere end 400 butikker på tværs af de fire nordiske markeder gennem mærkerne Elkjøp, Elgiganten og Gigantti. Elkjøp Nordic består af omkring 10.000 engagerede kolleger og havde en omsætning på 42 mia. NOK i 2019/2020.

Santander Consumer Bank AS (SCB) er en nordisk bank med fokus på bilfinansiering og finansiering uden sikkerhed. SCB har en førende position på markedet i Norden med hovedkvarter i Norge, Lysaker og datterselskab i Finland samt filialer i Sverige og Danmark. Samlet udestående er EUR 17 mia. og mere end 1.500 ansatte i Norden.